EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Awin
"EIGENTIJDSERF heeft echt zijn uiterste best gedaan om voor ons een top-bedrijfsdag te regelen. Wat wij wilde was zeker niet standaard. Maar Han heeft samen met zijn netwerk alles kunnen regelen wat wij wilde. De gastvrijheid was echt...

Bedrijfsuitje in de natuur

Ontdek EIGENTIJDSERF als de locatie voor bedrijfsuitjes in de natuur van Brabant. Kies voor een actief sport en spel buiten in de bostuin of juist voor een ontspannen activiteit binnen. Ga aan de slag met een bbq workshop, kies voor festivalstijl of schuif aan voor een streekproducten diner. Als organisator van het bedrijfsuitje of personeelsfeest van het jaar heb je een belangrijke taak en veel te kiezen. Wij helpen jou graag bij het samenstellen van een programma voor een onvergetelijk personeelsfeest.

Ervaar het zelf! Want het groene hart van Brabant is ontzettend veel te beleven voor een onvergetelijke bedrijfsuitje op maat.

bubbel voetbal  |  schapendrijven  |  bbq workshop  | bekijk meer workshops

Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven.      

Staat er voor jullie een bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg of Eindhoven op het programma? Wij helpen je graag verder om goede inspiratie op te doen voor het succesvol organiseren van jullie bedrijfsevenement.