EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
rust, ruimte + mogelijkheden

✓ 70 slaapkamers
✓ sfeervolle bar
✓ riante lobby
✓ natuur
✓ teambuilding
✓ activiteiten
✓ 7 hectare bostuin
✓ bbq workshop

Bedrijfsuitje met overnachting

Zoek je naar een leuk bedrijfsuitje in een natuurlijke omgeving? Houden jullie van originele activiteiten? Surf dan zeker naar de website van EIGENTIJDSERF. Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Tijdens het bedrijfsuitje is er bij ons van alles te beleven. Of jullie nu kiezen voor een culinaire of sportieve activiteit, er zijn mogelijkheden te over. We denken graag met je mee om er een leuk gevarieerd programma van te maken. De verschillende activiteiten kunnen natuurlijk ook prima gecombineerd worden. Komen jullie van de andere kant van Nederland en zoeken jullie daarom naar een locatie waar je ook kunt overnachten? Of wellicht is dit bewust om nog meer uit jullie teamuitje te halen. Hoe dan ook, bij ons zijn jullie van harte welkom. We hebben veel slaapkamers beschikbaar.

Welke eisen stel je aan bedrijfsuitjes met overnachting?

Waar moet jullie bedrijfsuitje met overnachting aan voldoen? Wil je een locatie met meer dan genoeg slaapkamers? Vind je het prettig als er de volgende dag een goed ontbijt klaar staat? Is het de bedoeling dat jullie het uitje organiseren in een rustige en groene omgeving. Moet er evengoed wel van alles te beleven zijn? Wij denken graag met jullie mee om precies het bedrijfsuitje samen te stellen dat jullie wensen.

Tijdens jullie bedrijfsuitje met overnachting bij ons is er zeker de mogelijkheid om te werken aan de communicatie. In elke relatie is dit een belangrijk punt. Maar zeker ook op de werkvloer. Hebben jullie problemen op dit vlak? Loopt alles lekker maar valt er aan de communicatie altijd nog wel wat te verbeteren? Kies dan voor een zeer inspirerende en leerzame workshop. We gaan dit begrip namelijk in een heel ongewone situatie onder de loep nemen. Namelijk bij de schapen. Wist je dat schapen drijven met border collies om een zeer goed teamwerk vraagt? Benieuwd geworden? Kijk op onze website of neem helemaal vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee om zo samen een perfect passend bedrijfsuitje samen te stellen.