EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
rust, ruimte + mogelijkheden

✓ omringd door natuur
✓ 11 vergaderzalen
✓ 2 tot 140 personen 
✓ 70 slaapkamers
✓ teambuilding
✓ streekgerechten
✓ gratis parkeren

 

Bijzondere vergaderlocatie Breda

Je zoekt naar een bijzondere vergaderlocatie in de omgeving van Breda? Hebben jullie binnenkort een belangrijke bespreking en realiseer je je dat de entourage veel doet? Bij ons heb je in vrijwel alle zalen vrij uitzicht over de natuur. Daarnaast zijn de vergaderingen met diverse activiteiten te combineren. Of jullie wandelen tijdens een van de breaks door onze heerlijke tuin met vijver.

Bijzondere vergaderlocaties Breda

Zoek je naar een bijzondere vergaderlocatie Breda en omstreken? Kijk dan zeker op de website van EIGENTIJDSERF. Waarom onze locatie bijzonder is? Als je onze verschillende zalen bekijkt, begrijp je dit meteen. Ervaar zelf de kracht van de natuur. Daarnaast zijn wij bijzonder door ons verhaal. Dit gaat helemaal over maatschappelijke betrokkenheid. Graag hebben we aandacht voor de ontwikkeling van jongeren in Brabant. Is dit ook een thema dat jullie aanspreekt? Reserveer dan zeker een van onze bijzondere vergaderlocaties.

vergaderruimtes   tarieven   overnachten   teambuilding

Bijzondere vergaderlocaties Breda

Je hebt veel keus als het gaat om bijzondere vergaderlocaties Breda. We hebben diverse zalen voor je beschikbaar. Op de site zie je duidelijke foto’s en een omschrijving van onder meer de capaciteiten. Wat denk je bijvoorbeeld van de Kiem? Deze grote, hoge en lichte zaal wordt helemaal omringd door de natuur. Welke kant je ook opkijkt, je ziet meteen de bosrand. Dankzij de print op de muur lijkt het net alsof jullie buiten zitten te vergaderen. Zijn jullie met een wat kleiner gezelschap, dan sluiten we eventueel de tussenwand voor meer intimiteit. Hebben jullie op een bepaald moment toch te veel last van het zonnetje, dan gebruiken we gewoon de zonneschermen. Een andere optie is de Gaard. Zoals de naam al doet vermoeden hebben jullie hier een mooi uitzicht op onze boomgaard. Dankzij de tuindeur lopen jullie op een warme dag zo naar buiten. Eventueel vergaderen jullie rustig verder op het terras. Dit is nog maar een kleine greep uit onze mogelijkheid. Heb je interesse? Kijk dan snel verder op onze website. Vraag ook gerust geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.