EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Zeer aan te bevelen!
Voor onze 1e heisessie kwamen we terecht bij deze locatie. Het prettige contact begon al bij het maken van de boeking. Er werd uitstekend meegedacht door de reserveringsmedewerkster waardoor er een geweldige dag gepland kon worden. Ter plekke was het...

Buiten vergaderen

Belangrijke beslissingen worden het best genomen op neutraal gebied. Hier in de Kempen van Brabant, nabij Oirschot, is veel mogelijk voor een bijeenkomst in een concentratieverhogende omgeving! 

Binnen maar toch buiten? De verschillende ruimtes bij EIGENTIJDSERF lenen zich uitstekend voor vergaderingen binnen en buiten. Zet de tuindeuren open en laat de bosgeur de ruimte vullen. 

de Spotter

Buiten vergaderen aan de waterkant. Zet alle façades van deze ronde vergaderzaal open en het is net alsof jullie buiten zitten maar dan zonder regen of felle zon. Ontdek de Spotter.

brainstorm in de bossen

Behoefte aan een vernieuwende omgeving als stimulans voor inspiratie? Kies dan voor een break in onze Hangout. Deze cirkel van 8 hangmatten staat in onze binnentuin en is een geweldige omgeving voor een creatieve brainstorm in de bossen.

Als basis van een bijeenkomst hebben wij vergaderarrangementen samengesteld. Graag helpen wij bij het samenstellen van een passend programma.

Na het vergaderen naar buiten? Dan zijn er in de bostuin en omgeving diverse mogelijkheden voor activiteiten of teambuilding. Boogschieten op het veld, een brainstorm in een boomhut of workshop schapendrijven bijvoorbeeld. 

lees gastervaringen >

Ontdek de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven.