EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
iAdvise Groep
'Wij waren met ons bedrijf op zoek naar een plaats waar we zowel ons congres, met 18 parallelle presentaties/workshops als ons team event op de volgende dag konden organiseren. EIGENTIJDSERF leek ons hiervoor een geschikte locatie doordat er...

Cursusruimte in regio Tilburg

Bij EIGENTIJDSERF heeft u keus uit 10 verschillende cursusruimtes met een capaciteit voor groepen van 2 tot 140 personen. De brede opzet van het gebouw maakt het mogelijk om ook met meerdere groepen tegelijkertijd de privacy te bieden die gewenst is. Alle cursusruimtes bevinden zich op de begane grond en bieden uitzicht op de omliggende bostuin. Een ontspannen locatie voor een effectieve cursus.

De inrichting van de cursusruimtes heeft een kleurrijke maar natuurlijke uitstraling. Er kan in kleine groepjes buiten de cursusruimte gewerkt worden in verschillende zitjes, boomhutten of ruimtes. De sfeervolle foyer vormt het centrum van de locatie en nodigt uit om buiten de cursusruimte samen te komen. Neem plaats bij de haard voor een ontspannen gesprek of schuif aan bij de lange tafel voor een inspirerende teamsessie.

Kies voor een basisarrangement of ga voor de complete EIGENTIJDSERF beleving. Voel u vrij om een verblijf samen te stellen met die elementen die voor uw bijeenkomst een bijdrage leveren.