EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Zeer aan te bevelen!
Voor onze 1e heisessie kwamen we terecht bij deze locatie. Het prettige contact begon al bij het maken van de boeking. Er werd uitstekend meegedacht door de reserveringsmedewerkster waardoor er een geweldige dag gepland kon worden. Ter plekke was het...

vergaderen aan de waterkant

Vergaderen in een verborgen verblijf, dat doe je in de Spotter! Een unieke vergaderlocatie op een inspirerende plek midden in de natuur. Rust, ruimte en uitzicht. De geur van naaldbossen en weelderig gras, al kijkend naar de vele vogels aan de waterkant. Een locatie die aanzet tot inspiratie en creativiteit. Waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. Waar je alle faciliteiten hebt om ongestoord te vergaderen. Maar dan in een unieke setting.

Voor dit gevoel van onbereikbaarheid betaal je slechts € 225,- locatiehuur per bijeenkomst. Dit is exclusief het gewenste vergaderarrangement

Tip leuk in combinatie met een moestuin-momentje of een luxe moestuin lunch lees meer

Voor wie niet zonder bereikbaarheid kan? Geen nood, deze locatie is voorzien van een uitstekende wifi verbinding. De Spotter is geschikt voor groepen tot 18 personen in carré en 20 in theateropstelling.

Even het gevoel van onbereikbaarheid maar toch verbonden met de buitenwereld. Een unieke locatie voor teambuilding, brainstormsessies en heidagen.

'to spot'

De Spotter staat geheel in het teken van waarnemen. Open alle wanden van het verblijf voor het beste uitzicht of neem tijdens een break even plaats op de houten vlonder om te genieten van een kop koffie terwijl je over de waterspiegel tuurt naar de vissen in het water.

Ben je heel vroeg, in de stille ochtend, dan spot de echte geluksvogel misschien zelfs wel een ree, drinkend aan de waterkant.