EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Catharinaziekenhuis Eindhoven
Tot op heden één van de leukste locaties waar we geweest zijn voor een 'heisessie'. Gelukkig zat het weer mee en konden we genieten van een goedverzorgde picknick.

Vergaderen aan de waterkant

Vergaderen in een verborgen verblijf dat doe je in de Spotter. Een unieke vergaderlocatie op een inspirerende plek midden in de natuur. Rust, ruimte en uitzicht. De geur van naaldbossen en weelderig gras, al kijkend naar de vele vogels aan de waterkant. Een locatie die aanzet tot inspiratie en creativiteit. Waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. Waar je alle faciliteiten hebt om ongestoord te vergaderen. Maar dan in een unieke setting.

Even het gevoel van onbereikbaarheid maar toch verbonden met de buitenwereld. Een unieke locatie voor teambuilding, brainstormsessies en heidagen.

Voor dit gevoel van onbereikbaarheid betaal je slechts € 200,- locatiehuur per dag. Dit is exclusief het gewenste vergaderarrangement. Voor wie niet zonder bereikbaarheid kan? Geen nood, deze locatie is voorzien van een uitstekende wifi verbinding. De Spotter is geschikt voor groepen tot 16 personen.

'lentekriebels'

Plaats in april/mei jullie reserveringen voor een bijeenkomst in de Spotter en profiteer van onze 'lentekriebels' actie. Je ontvangt dan van ons in de middag een lekkere en gezonde snack voor een productief verloop van de bijeenkomst.
 

Veel is mogelijk en wij denken graag mee om tot een passend programma te komen. Naast een lunchbuffet in het restaurant is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor een picknick met verse streekproducten. Kies voor een vruchten smoothie bij ontvangst, een lokale lekkernij in de middag of sluit de dag af met een bbq in de bostuin.

'to spot'

De Spotter staat geheel in het teken van waarnemen. Open alle wanden van het verblijf voor het beste uitzicht of neem tijdens een break even plaats op de houten vlonder om te genieten van een kop koffie terwijl je over de waterspiegel tuurt naar de vissen in het water.

Ben je heel vroeg, in de stille ochtend, dan spot de echte geluksvogel misschien zelfs wel een ree, drinkend aan de waterkant.