EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Heerlijke geuren uit de keuken

eten is een rust moment...

Bij EIGENTIJDSERF wordt ook voor de inwendige mens goed gezorgd. We werken zo veel mogelijk met producten van leveranciers uit de directe regio, waar mogelijk ook nog biologisch.

We zoeken naar foodconcepten die niet alleen de honger stillen maar tevens een bijdrage leveren aan het verblijf van onze gasten. Behoefte aan energie dan serveren we een smoothie rijk aan ijzers uit spinazie, inspiratie nodig dan doet een handje noten zijn werk, liever even tot rust komen dan krijg je van ons een kop kamille thee.

 

van ontbijtsessie tot late night snack

Bent u op zoek naar een goed verzorgde ontbijtsessie of juist naar een locatie voor een informele bedrijfsborrel, wij verzorgen graag net dat wat u nodig heeft. Een uitgebreid buffet vol smaakvolle broodjes en gekookte eitjes, een goed verzorgde 'boer'gondische bbq of genieten van een borrelarrangement met kleine hapjes en bites. 

Ervaar ook

be locally attuned and responsive

Net zoals een bijenvolk zijn voedsel verzamelt, lekker lokaal. Op EIGENTIJDSERF draait alles om de natuur; het is de kern van de bedrijfsvoering. We kiezen daarom voor voeding die zo dicht mogelijk bij de natuur staat en voor ingredienten die zo min mogelijk kilometers hoeft af te leggen van de leverancier naar het bord. Zo min mogelijk samengestelde voeding, zo puur mogelijk, vrij van conserveringsmiddelen en e-stoffen.