EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Wij hanteren F.R.I.S. voor een veilige en hygiënische meeting omgeving.

F

Fysieke afstand

Al onze faciliteiten en services zijn aangepast op de norm van 1,5 meter afstand. De routing in onze accommodatie is hiervoor aangepast. 

Als groep krijg je zoveel mogelijk exclusiviteit in een van onze natuurkrachten. Hier serveren wij voor jullie ook de lunch zodat groepen elkaar niet hoeven te kruisen. Buiten de zaal is er plek op een van de vele zitjes.

De bostuin biedt natuurlijk zeeën van ruimte, geef hier elkaar ook die ruimte. Ga niet stilstaan bij in/uitgangen of midden op paden. Maak rustig gebruik van onze zitjes buiten maar houd wel afstand tot elkaar.

R

Rechts aanhouden

Door altijd rechts te lopen houden wij rekening met afstand tot elkaar. Ook geldt er op veel plaatsen eenrichtingsverkeer en gebruiken wij soms één ingang en één uitgang. 

De juiste looprichting wordt binnen en buiten duidelijk aangegeven middels voetstappen en pijlen.


 

 

I

Infectie en besmetting beperken

Wij besteden extra aandacht aan het schoonmaken van contactoppervlakken en aanraakpunten. Daarnaast bieden wij desinfectiepunten aan. Wij vragen iedereen zoveel mogelijk contactloos te betalen. 

Voor alle ontvangsten voeren wij een gezondheidscheck uit middels de standaard vragenlijst van het RIVM.


S

Samen tegen corona

Wij communiceren en adviseren proactief voor aankomst en tijdens het verblijf en vragen hiervoor begrip en medewerking. Geef elkaar de ruimte en volg de aanwijzingen op. 

Zijn er vragen, dan staan wij voor je klaar.