EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
Ervaring van gasten
Le Jazz - "Frisse, gezellige groepsaccommodatie met vriendelijk personeel en prettige werkruimtes; met zorg samengestelde, gezonde en smakelijke maaltijden met veel keuze uit o.a. verse groenten en salades met diverse vinaigrettes!"

Groepsverblijf in Brabant

Zoek je een groepsverblijf voor een koor, muziekrepetitie of sportvereniging in Brabant? Organiseer jij binnenkort een verenigingsweekend in regio Tilburg of Eindhoven? Bij EIGENTIJDSERF vind je het best verzorgde groepsverblijf met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In deze geheel verzorgde én sfeervolle locatie kun je gebruikmaken van de talrijke faciliteiten en de mooie bosrijke omgeving. Of het nu gaat om wandelen, fietsen, zingen of musiceren, dit groepsverblijf in het groene hart van Brabant biedt volop mogelijkheden.

✔ 70 slaapkamers   ✔ 12 zalen   ✔ 7 hectare bostuin   ✔ sfeervolle bar

Verblijf op maat

Door de talloze mogelijkheden van EIGENTIJDSERF is er altijd wel een arrangement samen te stellen dat precies aansluit op jullie wensen. Daarnaast kun je allerlei extra’s reserveren om een programma op maat samen te stellen. Van sportieve activiteiten op het sportveld tot culinaire onderbrekingen in het restaurant of buiten bij de picknickbanken.

Wij denken graag met jullie mee om er een verrassend groepsverblijf van te maken. offerte aanvragen

zingeving    koren   senioren   fietsen 

Ontdek meer over EIGENTIJDSERF als groepsverblijf.      

Verrassende groepsverblijven

Overnachten is mogelijk met ruim 100 personen in 70 een- twee- en meerpersoons-slaapkamers. In totaal zijn er 12 zalen en zijn er onder andere een sfeervolle bar, riante lobby en gezellig restaurant in dit groepsverblijf. Groepsverblijven met zoveel ruimte en verzorgd met de welbekende Brabantse gastvrijheid zijn zeldzaam. Vraag dus altijd vrijblijvend een offerte aan om te kijken of wij iets voor jullie kunnen betekenen.

Ontdek verrassend Brabant

EIGENTIJDSERF ligt in het natuurgebied ‘Het dal van de Groote Beerze’ in de Brabantse Kempen. Hier, in de achtertuin van Tilburg en Eindhoven, vindt men diverse heidegebieden, beekdalen en bossen.

Deze natuurlijke omgeving biedt tal van mogelijkheden voor gezellige dagtochten. Breng een bezoek aan Educatieve Viskwekerij de Stroom, ga een dag op safari in De Beekse Bergen of wandel in 1,5 uur naar de bijzondere uitkijktoren de Flaes op Landgoed de Utrecht. 

groepsverblijf, groepsverblijven