EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Groepsverblijf in Brabant

Organiseer jij binnenkort een verenigingsweekend in regio Tilburg / Eindhoven? Zoek je een groepsverblijf voor een koor, muziekrepetitie of sportvereniging in Brabant of ben je op zoek naar een verzorgd groepsverblijf voor de komende familiereünie? Bij EIGENTIJDSERF vind je het best verzorgde groepsverblijf met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In dit geheel verzorgde én sfeervolle verblijf kom je helemaal tot rust en kun je altijd genieten van de talrijke faciliteiten en mooie omgevingen. Of u nu houdt van wandelen, fietsen, zingen, musiceren of lekker niks doen… Dit groepsverblijf biedt volop mogelijkheden.

Geef zelf invulling aan het verblijf

Door de talloze mogelijkheden is er altijd wel een arrangement samen te stellen bij dit groepsverblijf dat precies aansluit op jullie wensen. Daarnaast kun je allerlei extra’s reserveren om een verblijf op maat samen te stellen. Van activiteiten tot culinaire extra’s. 

zingeving    koren   muziek   senioren  fietsen

ontdek Brabant

EIGENTIJDSERF ligt in het natuurgebied ‘Het dal van de Groote Beerze’ in de Brabantse Kempen. Hier, in de achtertuin van Tilburg en Eindhoven, vindt men diverse heidegebieden, beekdalen en bossen.

Deze natuurlijke omgeving biedt tal van mogelijkheden voor gezellige dagtochten. Een bezoek aan de klompenmakerij, een dag op safari in Dierenpark De Beekse Bergen of bezoek Educatieve Viskwekerij de Stroom. ontdek meer in de omgeving