EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
hoofd in de wolken
Met je hoofd in de wolken en je voeten stevig in de grond wordt je uitgedaagd om met behulp van de natuur te zoeken naar het juiste eindresultaat. Stap over de grens van de verschillende natuurkrachten en ervaar wat het voor jouw kan betekenen. 

heidag organiseren

Op zoek naar een unieke en rustige locatie voor een heidag? Ontdek dan EIGENTIJDSERF, de verborgen achtertuin van Tilburg en Eindhoven. Je vindt deze heidag locatie rustig gelegen midden in de natuur van Brabant. Hier ben je echt even weg uit de hectiek van alle dag en kun je samen met je team komen tot vindingrijke oplossingen.

een 'eigen' achtertuin

De bostuin van 7 hectare biedt volop rust, ruimte en mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor jullie heidag de Spotter, een verborgen verblijf aan de waterkant, of ga eropuit en neem plaats in een boomhut. Een locatie die aanzet tot inspiratie en creativiteit. Waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. Waar je alle faciliteiten hebt om ongestoord te vergaderen. Maar dan in een unieke setting. Door de weidse opzet van de locatie ervaar je hier de privacy die gewenst is, ook met meerdere groepen tegelijkertijd. 

meerdaagse heidag

Een heidag kan uit één dag bestaan, maar vaak wordt er voor meerdere dagen gekozen. De deelnemers worden hierdoor uit hun comfortzone gehaald en in combinatie met een overnachting in een van de 70 slaapkamers is er voldoende gelegenheid om aan de gestelde doelen te werken.

hulp bij de invulling van jullie heidag

Als basis bieden wij verschillende vergaderarrangementen waarbij veel extra’s zijn te combineren. Heb je hulp nodig bij het vinden van een passend programma voor jullie heidag? Neem dan altijd vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen naar de vele mogelijkheden.