EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
hoofd in de wolken
Met je hoofd in de wolken en je voeten stevig in de grond wordt je uitgedaagd om met behulp van de natuur te zoeken naar het juiste eindresultaat. Stap over de grens van de verschillende natuurkrachten en ervaar wat het voor jouw kan betekenen. 

heisessie omringd door natuur

Op zoek naar een unieke en rustige locatie voor een heisessie? Ontdek dan deze verborgen achtertuin van Tilburg en Eindhoven. Je vindt EIGENTIJDSERF als de ideale heisessie locatie rustig gelegen midden in de natuur en omringd door Brabantse heides. Even weg uit de hectiek van alle dag en komen tot vindingrijke oplossingen.

in de achtertuin

De bostuin van 7 hectare biedt volop rust, ruimte en mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor jullie heidag de Spotter, een verborgen verblijf aan de waterkant, of ga eropuit en neem plaats in een boomhut. Een locatie die aanzet tot inspiratie en creativiteit. Waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. Waar je alle faciliteiten hebt om ongestoord te vergaderen. Maar dan in een unieke setting.

heisessie met overnachting

Een heidag kan uit één dag bestaan, maar vaak wordt er voor meerdere dagen gekozen. De deelnemers worden hierdoor uit hun comfortzone gehaald en in combinatie met een overnachting in een van de 70 slaapkamers is er voldoende gelegenheid om aan de gestelde doelen te werken.

hulp bij de organisatie van een heisessie

Als basis bieden wij verschillende vergaderarrangementen waarbij veel extra’s zijn te combineren. Heb je hulp nodig bij het vinden van een passende activiteit voor jullie heisessie? Neem dan altijd vrijblijvend contact op. Wij kijken graag samen naar een passende samenstelling.

tarieven  overnachten  teambuilding  smaakvolle breaks