EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Ervaar onze...

Met een verblijf bij EIGENTIJDSERF draagt u direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

NIEUW | Moestuin in aanleg

NIEUW | Moestuin in aanleg

Nee, hier ligt geen gevarenzone, op deze plek starten wij eind april met de aanleg van een moestuin met kas! Chefs Gert-Jan en Dennis gaan straks eigen groenten en kruiden kweken. Lekker als basis voor een moestuin-momentje! 

Op EIGENTIJDSERF draait alles om de natuur; het is de kern van de bedrijfsvoering. Zo ook bij hoe wij onze producten en ingrediënten kiezen namelijk net zoals een bijenvolk zijn voedsel verzamelt, lekker lokaal.

We kiezen het liefst voor voeding die zo dicht mogelijk bij de natuur staat en voeding die zo min mogelijk kilometers hoeft af te leggen van de leverancier naar het bord. Zo min mogelijk samengestelde voeding, zo puur als voor ons mogelijk is.

We zoeken naar foodconcepten die niet alleen de honger stillen maar tevens een bijdrage leveren aan de bezoekintentie van onze gasten. Behoefte aan energie dan serveren we een smoothie rijk aan ijzers uit spinazie, inspiratie nodig dan doet een handje noten zijn werk, liever even tot rust komen dan krijg je van ons een kop kamille thee.

Naar overzicht

Meer weten? Wij helpen u graag. - Miranda