EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Ervaar onze...

Met een verblijf bij EIGENTIJDSERF draagt u direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

VROEGBOEKSERVICE | ontvang de locatietoeslag cadeau

VROEGBOEKSERVICE | ontvang de locatietoeslag cadeau

Het voorjaar komt in beeld en dat betekent lekker buiten vergaderen! Brainstormen vanuit een hangmat, teambuilding in de bostuin of vergaderen aan de waterkant. Het klinkt niet alleen heerlijk het is ook nog eens bijzonder effectief. Speciaal voor wie niet kan wachten op het voorjaar hebben wij de vroegboekservice.

vroegboekservice

Plaats jullie definitieve reservering voor een bijeenkomst in de Spotter voor 7 april 2019 en je krijgt de locatiehuur t.w.v. € 225,- van ons aangeboden. Deze actie is geldig voor bijeenkomsten die plaatsvinden in de Spotter in de periode van 13 maart t/m 31 augustus 2019.

vergaderen aan de waterkant

De Spotter is een unieke vergaderlocatie op een inspirerende plek midden in de natuur. Rust, ruimte en uitzicht. De geur van naaldbossen en weelderig gras, al kijkend naar de vele vogels aan de waterkant. Een locatie die aanzet tot inspiratie en creativiteit. Waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. Waar je alle faciliteiten hebt om ongestoord te vergaderen. Maar dan in een unieke setting. bekijk meer 

Tip leuk in combinatie met een moestuin-momentje of een luxe moestuin lunch lees meer 

offerte aanvragen

vroegboekkorting, vergaderen, geldig vanaf 13 maart 2019 t/m 7 april 2019

Naar overzicht

Meer weten? Wij helpen u graag. - Inge