EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Ervaar onze...

Opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. Zo zijn wij samen van betekenis en draag je met jullie verblijf bij EIGENTIJDSERF dus direct iets bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. lees meer

OVERNACHTEN | speciaal zomerarrangement

OVERNACHTEN | speciaal zomerarrangement

v.a. € 74,50 per persoon - Kom slapen in de Brabantse Kempen omringd door natuur op EIGENTIJDSERF. Overnachten en ontbijten in de Brabantse Kempen is genieten van rust en ruimte. Pure Brabantse gastvrijheid en een vriendelijke lach staan bij ons voorop en zijn in heel de regio van de Brabantse Kempen te ervaren.  EIGENTIJDSERF is een ideaal start, rust of eindpunt in een wandelvakantie of fietsvakantie maar ook een heerlijk verblijf voor een paar dagen ontspannen in de natuur.

Speciaal voor de zomer hebben wij een zomerarrangement samengesteld voor overnachten en dineren.

Zomerarrangement

de Brabantse Kempen

  • Overnachting in eenvoudige tweepersoons hotelkamer
  • Uitgebreid ontbijt 
  • 3-gangen diner
  • Onbeperkt koffie en thee tijdens het verblijf
  • Gratis parkeren en Wi-Fi
  • Gratis gebruik van Belevingspad in de bostuin

€ 74,50 per persoon (2-persoonskamer)
€ 89,50 per persoon (1-persoonskamer)

Voor een verlengingsnacht ontvang je 5% korting op een 2e en/of 3e nacht.
algemene voorwaarden

Data hotelverblijf

De actieperiode geldt van vrijdag 10 juli t/m maandag 31 augustus 2020.

Check-in is mogelijk vanaf 14:00 uur. Wij vragen om op de dag van vertrek om 10:00 uur de sleutel weer in te leveren bij de receptie en eventuele openstaande rekeningen te voldoen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Ontbijt en diner

Een uitgebreid ontbijt serveren wij  tussen 08:00 en 10:00 uur in het restaurant. Het 3-gangen diner is op basis van een dagmenu en wordt bereid met producten uit de streek. Het diner wordt geserveerd om 18:00 uur in het restaurant of bij goed weer op het terras.

Hotelbar

In de avond genieten van een streekbiertje, borrelplank of goed glas wijn. Het zonnige terras en de sfeervolle hotelbar zijn geopend. Ook de grote maar sfeervolle lobby is zeer uitnodigend voor een avondje borrelen bij de open haard.

Hotelkamers

De hotelkamers zijn eenvoudig en gericht op rust en ontspanning. Er is op de hotelkamers dus geen TV aanwezig. Al onze hotelkamers bevinden zich op de begane grond en hebben eigen badkamerfaciliteiten. 

Reserveren

Wil je een overnachting op EIGENTIJDSERF reserveren, neem dan telefonisch contact op met 013 504 13 92 tussen 8:00 en 17:00 van maandag t/m vrijdag of mail welkom@eigentijdserf.nl. De reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging.

overnachten in de Brabantse Kempen  hotel Brabantse Kempen

De Brabantse Kempen

In de directe omgeving van EIGENTIJDSERF in Westelbeers vind je Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel. Ook het gezellige centrum van Hilvarenbeek ligt op fietsafstand.

Middelbeers, Oostelbeers en Westelbeers danken hun naam aan de nabijheid van de riviertjes de grote en de kleine Beerze. Een van de belangrijkste landschapsbepalende elementen in dit gebied rondom Oirschot. In Westelbeers is een mooie Mariakapel uit 1637 te vinden.

Westelbeers - Oirschot heeft een prachtig uitgestrekt buitengebied waar je kunt genieten van een zeer gevarieerde landschap. De Landschotse Heide, die zuidelijk aan de Kuikseindse Heide grenst, heeft een aantal grote vennen, waarvan de Keijenhurk het grootste is. De Kuikeindse Heide is een natuurgebied met een oppervlakte van zo'n 220 hectare. 

Fietsen en wandelen

Honderden kilometers fietspad en wandelgebied, mooi uitgezet door autoarme gebieden, geniet van de prachtige natuur en fiets van knooppunt naar knooppunt. Uiteraard zijn er ook kaarten en routes verkrijgbaar in de directe omgeving via onze receptie. Of maak gebruik van de routeplanner van Visit Brabant. lees meer

Het stallen van fietsen in een overdekte en afgesloten ruimte is mogelijk. Ook bieden wij faciliteiten voor het opladen van elektrische fietsen. 

Toeristenpoort

EIGENTIJDSERF is officieel een Toeristenpoort van de gemeente Oirschot. Toeristenpoorten zijn start-, rust- en eindpunten voor bezoekers om het omliggende gebied te beleven.

Tarief exclusief toeristenbelasting à € 1,59 per persoon per nacht.

Proef het uit de moestuin  hotel Brabantse Kempen

Naar overzicht

Meer weten? Wij helpen u graag. - Inge