EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken

Ervaar onze...

Opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. Zo zijn wij samen van betekenis en draag je met jullie verblijf bij EIGENTIJDSERF dus direct iets bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. lees meer

VIDEO | vlieg mee door onze locatie

VIDEO | vlieg mee door onze locatie

Bij EIGENTIJDSERF creëren wij ruimte voor verrassende bijeenkomsten. Geïnspireerd door de natuur en altijd verzorgd vanuit onze eigen pure Brabantse gastvrijheid.

Maak gebruik van onze dynamische bostuin, de unieke buitenlocaties of kies een van de break-out ruimtes binnen. Doe inspiratie op in de moestuin, borrel in de bossen, werk aan teambuilding of brainstorm vanuit een hangmat.
 
Vlieg mee door onze inspirerende achtertuin en ervaar het zelf:
 

✔ 12 vergaderzalen  ✔ tot 140 personen  ✔ overnachten  ✔ 7 hectare natuur

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor jullie bijeenkomst, vergadering of event kunnen betekenen? Vraag dan altijd vrijblijvend een offerte aan. Op EIGENTIJDSERF moet niets en kan in principe alles. Kies voor een basis arrangement of ga voor de complete EIGENTIJDSERF beleving! Wij kijken graag samen naar een passend aanbod.

offerte aanvragen

MVO locatie

Opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen gericht op de ontwikkeling van jongeren via de Joannes Bosco Stichting. Met een bijeenkomst op EIGENTIJDSERF dragen jullie zelf dus direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. lees meer

 

Naar overzicht

Meer weten? Wij helpen u graag. - Inge