EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
Gasten aan het woord
Advise Groep - "Wij waren met ons bedrijf op zoek naar een plaats waar we zowel ons congres, met 18 parallelle presentaties/workshops als ons team event op de volgende dag konden organiseren. EIGENTIJDSERF leek ons hiervoor een geschikte...

Inspirerende vergaderlocatie

Innovatieve denkers laten zich inspireren door de natuur. Zoek jij naar inspirerende vergaderlocaties, dan zoek je dus het beste naar locaties in het groen. Hier op EIGENTIJDSERF is het aangenaam vergaderen, trainen of brainstormen in de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven. 

In de bostuin liggen verschillende inspirerende vergaderlocaties maar ook binnen leeft de natuur. Kies voor een bijeenkomst in de Spotter, brainstorm in een hangmat of blijf binnen in vergaderzaal de Kiem. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden van inspirerend vergaderen op EIGENTIJDSERF. 

offerte aanvragen

✔  12 vergaderzalen      ✔  overnachten       ✔  originele buitenlocaties      ✔  bostuin

Ontdek meer over EIGENTIJDSERF als inspirerende vergaderlocatie.  ⇣ 

Inspirerend vergaderen

Ben jij op zoek naar een locatie voor een inspirerende vergadering maar weet je nog niet precies wat je nodig hebt dan helpen wij je graag verder. Als basis kun je gebruikmaken van de vergaderarrangementen maar daarnaast is er veel meer mogelijk. Vraag eenvoudig online een offerte aan met de uitgebreide service module. Wil je snel weten of onze inspirerende vergaderlocaties beschikbaar zijn? Neem dan direct met ons contact op via 013 504 13 92 .

vergaderzalen  overnachten  teambuilding

 Opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen in Brabant via de Joannes Bosco Stichting. Zo dragen jullie met een vergadering op EIGENTIJDSERF direct bij aan MVO. lees meer

Inspirerende vergaderlocaties

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Brabant? EIGENTIJDSERF ligt aan de rand van Westelbeers in het groene hart. Hier zijn jullie echt even helemaal weg uit de drukte van de stad en word je omringd door bossen en een prachtig heidelandschap. De natuur dat is onze inspiratiebron want wij geloven dat achter al dat ontspannende groen een bron van innovatie en wijsheid schuil gaat die bijdraagt aan vindingrijke oplossingen. Ontdek het binnen en ervaar het buiten. Wij dagen je uit om vooral ook in onze bostuin van 7 hectare gebruik te maken van de faciliteiten.