EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Ministerie van Defensie
"De locatie dichtbij de natuur in combinatie met de rust in en rondom de faciliteiten hebben het een zeer prettig verblijf gemaakt. Het personeel was zeer vriendelijk en zelfs een stroomstoring in de regio maakte niet uit om het ons comfortabel...

inspirerende vergaderlocatie

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Hier op EIGENTIJDSERF is het aangenaam vergaderen, trainen of brainstormen in de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven.

In de bostuin liggen verschillende bijzondere en inspirerende vergaderlocaties maar ook binnen ervaar je de natuur. Alle vergaderlocaties worden omringd door 7 hectares prachtige Brabantse natuur en bieden alle faciliteiten om uniek te vergaderen in een inspirerende omgeving. Wat dacht je van een bijeenkomst in de Spotter, in de Hang-out of binnen in vergaderzaal de Kiem? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

EIGENTIJDSERF als vergaderlocatie

Via vergaderen vind je uitgebreide informatie over vergaderarrangementen, vergaderzalen, faciliteiten en teambuildingsactiviteiten.

Wil je snel weten of de vergaderlocaties nog beschikbaar zijn voor jullie vergadering? Neem dan direct met ons contact op via +31(0) 13 504 13 92 of maak gebruik van het uitgebreide aanvraag formulier voor een complete offerte.

EIGENTIJDSERF ligt aan de rand van Westelbeers in het groene hart van Brabant nabij Tilburg en Eindhoven.