EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
MVO | Wensboom

MVO | Wensboom

Helpt u dit jaar mee om wensen te vervullen?

Iedereen heeft wel een hobby. De een houdt van sport en de ander van lezen, schilderen of theater. Een hobby wil je stimuleren, brengt kansen en laat jongeren groeien. Maar niet alle jongeren krijgen de mogelijkheid om de gewenste hobby te beoefenen, zij staan om financiële redenen vaak letterlijk aan de zijlijn. 

Een wens groot of klein, voor iedereen moet een hobby haalbaar zijn. Samen met u en de Joannes Bosco Stichting hopen wij ook dit jaar met kerst weer wensen in vervulling te laten gaan. Op deze manier kunnen ook deze jongeren  meedoen en zich op een leuke manier blijven ontwikkelen.

Jongeren van Stichting Leergeld

We kiezen in lijn met de doelstelling van de Joannes Bosco Stichting voor jongeren uit minder draagkrachtige gezinnen. Waar de kleintjes met sinterklaas toch sneller worden verrast vallen de oudere jongeren vaak buiten deze pakjesboot. Via Stichting Leergeld Vught hebben daarom jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, die niet altijd mee kunnen doen, van ons een wenskaart ontvangen. Op deze wenskaart mogen ze een hobby invullen waarvoor wij wat gaan regelen.

Deze wensen hangen in december in de wensboom bij EIGENTIJDSERF en Landgoed Huize Bergen. Voor de een is dat een boek voor de ander juist nieuwe sportkleding, museumtickets, tekenspullen of een bioscoopbon.

Met uw hulp kunnen wij nog meer jongeren verrassen. Laat u een wens in vervulling gaan?

Wens vervullen?

Via uw organisatie een wens vervullen kan heel eenvoudig! Een donatie is al mogelijk vanaf € 25,- via het donatieformulier. U ontvang dan vanuit de Joannes Bosco Stichting een BTW vrije factuur.

Een financiële bijdrage leveren groot of klein kan ook per bankoverboeking naar iban NL17 RABO 0133 8154 20 t.a.v. Joannes Bosco Stichting o.v.v. wensboom 2016. Kunt u een specifieke wens vervullen? Dan horen wij dat graag!

donatieformulier

 

Stichting Leergeld

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Via ruim 80 lokale Leergeld stichtingen biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. 

Joannes Bosco Stichting

De Joannes Bosco Stichting is er voor jongeren. De stichting ondersteunt projecten in Brabant die jongeren tot 18 jaar een stapje verder helpen. Ze kiezen daarbij bewust voor projecten gericht op jongeren in een minder gemakkelijke situatie. Het doel is bij te dragen aan een duurzaam verschil.

Lees hier meer over de wensboom van 2015

 

 

foto: Daphne van der Voort

 

Naar overzicht