EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
MVO | NLDOET - Playing for Success

MVO | NLDOET - Playing for Success

Zaterdag steken wij onze handen uit de mouwen voor Playing for Success Eindhoven tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland; NLdoet. Playing for Success is een van de doelen die met opbrengsten van EIGENTIJDSERF en Landgoed Huize Bergen via de Joannes Bosco Stichting wordt gesteund.

Playing for Success

Playing for Success is een uniek concept waarbij ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren worden vergroot. Het gaat om kinderen die een “steuntje in de rug” kunnen gebruiken bij:

  • het vergroten van hun zelfvertrouwen.
  • de motivatie.
  • de samenwerking met andere kinderen.
  • positiever over zichzelf mogen zijn.

Samen met de kinderen (groep 6,7 en 8 van het basisonderwijs) werkt Playing for Success aan bovenstaande doelen. Het streven is dat kinderen zich beter voelen over zichzelf en het hierdoor op school ook beter gaat. Playing for Success Eindhoven werkt in de WOW-omgeving van het Philips Stadion. Dit is een plek waar buiten het schoolse kader geleerd kan worden en bijzondere ervaringen worden opgedaan. De kinderen worden bij Playing for Success met positieve aandacht door een professional en een persoonlijk begeleider gecoacht. De kinderen oefenen o.a. in het voor de groep staan, met andere kinderen samenwerken, overleggen, grenzen stellen en hun mening uiten.

NLdoet

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Samen met medewerkers van EIGENTIJDSERF en Landgoed Huize Bergen gaan wij zaterdag aan de slag bij Playing for Success. 

 

Naar overzicht