EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
NIEUW | De Spotter

NIEUW | De Spotter

Een verborgen verblijf aan de waterkant

Vergaderen in een verborgen verblijf dat doe je in de Spotter. Een unieke vergaderlocatie op een inspirerende plek midden in de natuur. Rust, ruimte en uitzicht. De geur van naaldbossen en weelderig gras, al kijkend naar de vele vogels aan de waterkant. Een locatie die aanzet tot inspiratie en creativiteit. Waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. Waar je alle faciliteiten hebt om ongestoord te vergaderen, trainen of teambuilden. Maar dan in een unieke setting.

De Spotter ligt midden in de natuur tussen Tilburg en Eindhoven. Deze bijzondere ruimte nodigt uit om ongestoord samen te komen. Even het gevoel van onbereikbaarheid maar toch verbonden met de buitenwereld. Een unieke locatie voor teambuilding, brainstormsessies en heidagen.

Veel is mogelijk en wij denken graag mee om tot een passend programma te komen. Naast een lunchbuffet in het restaurant is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor een picknick met verse streekproducten. Kies voor een vruchtensmoothie bij ontvangst, een lokale lekkernij in de middag of sluit de dag af met een barbecue in de bostuin. Van borrelen in de bossen tot schapendrijven in de wei, veel is mogelijk.

 

 

Naar overzicht