EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
MVO | Cheque voor Stichting Leergeld Best Oirschot eo

MVO | Cheque voor Stichting Leergeld Best Oirschot eo

In december hebben wij ons samen met gasten, relaties, Landgoed Huize Bergen en de Joannes Bosco Stichting ingezet voor de Wensboom. Een initiatief om de persoonlijke ontwikkeling van jongeren tussen de 12 en 18 jaar uit minder draagkrachtige gezinnen te ondersteunen.

Dit jaar was de actie gericht op jongeren aangesloten bij de regio Oirschot en De Beerzen. Met het geld en de middelen die wij via deze actie hebben opgehaald konden wij niet alleen 18 jongeren verrassen met een cadeau voor het beoefenen van hun hobby maar ook een mooi bedrag uitreiken aan Stichting Leergeld Best eo. 

Marc bezocht deze week de coördinatoren van Leergeld Best Oirschot eo om ze te verrassen met een cheque. 

Bedankt voor alle bijdragen die wij hebben mogen ontvangen!

Stichting Leergeld

Leergeld wil op een duurzame manier investeren in de participatie en ontwikkeling van kinderen, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen.

Leergeld heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierdoor kunnen ook deze kinderen hun sociale vaardigheden en kennis zo optimaal mogelijk ontwikkelen en later als volwassenen volwaardig participeren in de samenleving. Door deze kinderen niet buiten te sluiten, wordt bovendien voorkomen dat de maatschappij er later duur “leergeld” voor gaat betalen. 

Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.

Naar overzicht