EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
NIEUW | Toeristenpoort

NIEUW | Toeristenpoort

EIGENTIJDSERF is officieel een Toeristenpoort van de gemeente Oirschot. Toeristenpoorten zijn start-, rust- en eindpunten voor bezoekers om het omliggende gebied te beleven. Uitgestrekte natuur-gebieden, grazige weidegronden, authentieke dorpskernen en bijzondere uitspanningen in de Beerzen. Genoeg te ontdekken dus.

fiets + wandelroutes

Verschillende knooppunten zijn te vinden rondom onze bostuin. Vanuit hier kun je dus zelf een fiets- of wandelroute bepalen. De wandel- en fietspanelen bij de inrit van de hoofdingang laten zien welke knooppuntenroutes je allemaal kunt volgen. Een route van 5 km en een route van 13 km hebben wij alvast uitgestippeld: download wandelroute Westelbeers.

Maar er is veel meer te beleven in de omgeving. Ga ook eens langs de andere Toeristenpoorten zoals bijvoorbeeld doe-boerderij De Steenuil of educatieve viskwekerij De Stroom. Kom je terug bij EIGENTIJDSERF na een lange wandeling, dan is het mogelijk om op het terras te genieten van een kop koffie of thee met iets lekkers.

Voor meer informatie over Toeristenpoorten kun je terecht op de website van Land van Oirschot

overnachten en fietsen

Wil je met een groep gaan fietsen of wandelen in Brabant en dat combineren met een overnachting dan kun je terecht bij EIGENTIJDSERF. Wij verzorgen jullie verblijf van ontbijt tot diner en maken het overnachten omringd door de natuur nog aangenamer. Wij vertellen graag meer over EIGENTIJDSERF als groepsverblijf dus neem altijd vrijblijvend contact met ons op.

Graag tot snel bij EIGENTIJDSERF.

Naar overzicht