EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
PROEF | het moestuin-momentje

PROEF | het moestuin-momentje

vergaderen in de moestuinvergaderen in de moestuin 

De moestuin is het domein van onze chef Gert-Jan , maar biedt vooral ook een inspirerende omgeving voor onze gasten. Pak een kussen en neem plaats op de robuuste zitjes tussen de bossen verse kruiden of trosjes tomaten. De moestuin is een hele fijne plek om je te laten inspireren,  te brainstormen, even te ontspannen of om te genieten van een moestuin-momentje. 

moestuin-momentje Op zoek naar een leuke break? Kies voor een moestuin-momentje bij jullie bijeenkomst. Op basis van wat er beschikbaar is in de moestuin wordt er in de keuken een heerlijke hartige break bereid.  Wij serveren het moestuin-momentje bij de zitjes in de moestuin zodat jullie echt even kunnen ontspannen.  € 5,50 per persoon

luxe lunch tussen de kruiden

In het voorjaar en de zomer is het mogelijk te kiezen voor een luxe lunch in onze moestuin. De lunch bestaat uit goed gevulde planken vol met koude en warme vlees, vis en vegetarische gerechten. De heerlijke zalm wordt speciaal voor jullie gerookt in onze eigen smoker. Ambachtelijk brood met smaakvolle spreads,  verschillende salades en frisse fruitsappen mogen natuurlijk niet ontbreken.

Er is plaats voor 20 personen en bij slecht weer serveren wij deze luxe lunch gewoon fijn binnen.  In combinatie met een vergaderarrangement berekenen wij een toeslag voor deze exclusieve lunch.

tip leuk in combinatie met een bijeenkomst in de Spotter, een verborgen verblijf aan de waterkant. lees meer

proef het uit de keuken

Op EIGENTIJDSERF draait alles om de natuur; zo ook bij het kiezen van de ingrediënten. We leren van de manier waarop een bijenvolk zijn voedsel verzamelt, namelijk lekker lokaal. We kiezen het liefst voor producten die zo min mogelijk kilometers afleggen van de leverancier naar het bord. Groenten uit eigen tuin past dus precies in deze visie. Lekker vers en lokaal.

Vergaderen in de moestuinunieke vergaderlocatie

Naar overzicht