EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
MVO | Wij zijn van betekenis

MVO | Wij zijn van betekenis

Wij zijn van betekenis. Een van de 5 MVO idealen waar wij als organisatie voor gaan. Samen met hulp van al onze gasten kunnen wij jaarlijks een financiële bijdrage leveren aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. Maar als organisatie zijn wij ook zelf graag actief maatschappelijk betrokken.

Op zaterdag 4 mei ging een groep kinderen van gezinnen aangesloten bij Voedselbank Best een dag naar Toverland. Voor deze kinderen en gezinnen een bijzonder uitje dat met hulp van verschillende vrijwilligers en instanties werd mogelijk gemaakt. Voor het team van EIGENTIJDSERF aanleiding om ook de handen uit de mouwen te steken.

EIGENTIJDSERF verzorgde o.a. voor alle kinderen lunchpakketjes die de avond vooraf door verschillende collega’s zorgvuldig zijn ingepakt. Karin, Jacqueline, Petra en Colinda vertrokken zaterdag, samen met andere vrijwilligers, als begeleiding richting het pretpark.

Een dagje pretpark is niet compleet zonder frietjes. Met een bescheiden budget ging het team van EIGENTIJDSERF richting de frietkraam. Of ze om 16:00 uur met 70 mensen tegelijkertijd konden eten? Natuurlijk! Alles werd fantastisch verzorgd door het team van Toverland.

De glimlach van dankbare kids doet ons goed!

Lunchpakket voor Toverland

 

Naar overzicht