EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
DUURZAAMHEID | Groen is goud waard

DUURZAAMHEID | Groen is goud waard

Ook dit jaar wordt EIGENTIJDSERF door duurzaamheidskeurmerk Green Key weer beloond met goud. Al sinds 2012 laten wij ons jaarlijks keuren op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen door dit internationale keurmerk voor bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. En met succes, want ook dit jaar mogen wij weer het gouden certificaat bij de voordeur hangen. Een beloning voor heel ons team dat dagelijks met liefde en respect voor de natuur werkt aan het realiseren van een zo duurzaam mogelijke vergaderlocatie.

Joannes Bosco Stichting

Onze inspanningen beperken zich niet alleen tot duurzaam ondernemen.  Ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijke norm. Dankzij al onze gasten en de gasten van Landgoed Huize Bergen zijn wij ieder jaar in de gelegenheid om via de Joannes Bosco Stichting verschillende goede doelen te steunen. De stichting kiest daarbij bewust voor projecten in Brabant die gericht zijn op de ontwikkeling van jongeren die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het afgelopen jaar hebben wij bijvoorbeeld een bijdrage kunnen leveren aan Playing for Success Eindhoven, IMC Weekendschool Tilburg en Stichting Leergeld Vught. 

Ook zijn onze teamleden dit jaar zelf weer actief van betekenis geweest. Samen met vrijwilligers van de Voedselbank Best zijn een aantal medewerkers als begeleiding van een groep kinderen mee geweest naar Toverland. Daarnaast verzorgden wij voor alle kinderen lunchpakketjes en frietjes. Je leest er hier meer over.

 

Naar overzicht