EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
BELEEF | Teambuilding in de buitenlucht

BELEEF | Teambuilding in de buitenlucht

Combineer je vergadering met een origineel bedrijfsuitje, teambuilding of vergaderbreak! Bij EIGENTIJDSERF zijn wij voorstander van een juiste balans in werktijd en eigentijd. Want op het juiste moment ontspannen draagt bij aan meer inspiratie, productiviteit en energie.

Ben je op zoek naar een leuke activiteit, ideeën voor een bedrijfsuitje, een inspirerende workshop of teambuilding?  Wij helpen je graag bij het vinden van een passend programma. Samen met onze partner GH Events is er heel veel mogelijk binnen en buiten in onze bostuin.

Teambuilding op locatie

Wat wil je bereiken met jouw team? Teambuilding kan bijdragen om een doel te behalen op het gebied van communicatie, inzicht, samenwerking maar teambuilding is er natuurlijk ook gewoon voor de fun. Geert van GH Events kijkt graag samen met jullie naar de wensen en mogelijkheden. Gaat het om een grote groep die elkaar al jaren kent of sta je juist voor de uitdaging om jouw kleine team dichter tot elkaar te brengen. Voor iedere samenstelling en situatie zijn er passende teambuildingsactiviteiten te bedenken.

Workshops

Workshops zijn vaak zo ingericht dat ze de deelnemers kennis laten maken met een bijzondere activiteit. De workshops van GH Events staan altijd onder begeleiding van professionele vakmensen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Deze experts weten als geen ander hoe men met deze leergierige deelnemers moet omgaan om ze maximaal te laten genieten. Heeft de teambuildingsactiviteit met name het doel om samen ontspannen bezig te zijn dan is een workshop een goede optie.

Team meetings

Regelmatig mogen wij grote teammeetings verzorgen voor groepen van 20 tot 160 personen. We zien vaak dat een groep kiest voor een kort plenair informatief programma in combinatie met diverse teambuildingsactiviteiten voor verschillende kleinere groepen. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid team programma waarbij je uit 24 onderdelen kunt kiezen of aan bubbel voetbal spelen met je collega’s. Uiteraard kan er bij slecht weer altijd gekeken worden naar de mogelijkheden binnen. GH Events heeft voldoende team activiteiten en workshops die perfect binnen uitgevoerd kunnen worden. Wanneer je dit alles afsluit met een gezellige BBQ onder leiding van de chef dan is jullie team meeting compleet! Groepen die ook nog een avondprogramma wensen kunnen gebruikmaken van de sfeervolle bar en bij ons op de locatie blijven overnachten. bedrijfsuitje met overnachting

Meer informatie

Wil je meer informatie over teambuilding, workshops of bedrijfsuitjes op onze locatie, neem dan altijd vrijblijvend contact op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en brengen je in contact met het aanbod van GH Events.

 

 

 

 

Naar overzicht