EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
ZOMERBORREL | coronaproof teambuilding en bbq arrangement

ZOMERBORREL | coronaproof teambuilding en bbq arrangement

Wat is er gezelliger dan samen met collega’s onder het genot van een drankje informeel de zomer af te sluiten met een barbecue arrangement. Onze bostuin en zalen bieden ruimte genoeg voor een verantwoorde en gezellige zomerborrel op 1.5 meter afstand tot elkaar. Combineer dit zomeruitje met een verantwoorde teambuildingsactiviteit en jullie team gaat ontspannen de zomer in om daarna fris weer te starten.

Met alle maatregelen is het nu soms lastig een geschikte coronaproof locatie te vinden voor een zomeruitje of zomerborrel. Toch is juist teambuilding en een gezellige zomersluiting na een periode als deze heel belangrijk. Bij EIGENTIJDSERF is meer dan ruimte genoeg voor een veilige en verantwoorde opstelling. Of het nu gaat om een afscheid van een collega, diploma uitreiking, afdelingsuitje of de jaarlijkse zomerborrel, wij kijken graag samen met jullie naar een programma dat past bij jullie wensen.

BBQ arrangement

24,50 per persoon

Kies bijvoorbeeld voor ons 'boer'gondische barbecue arrangement in de bostuin, met zorg samengesteld op basis van ingrediënten die afkomstig zijn van het Brabantse land. Chef Gert-Jan gaat voor jullie aan de slag op de Afrikaanse braai met verschillende vlees en vegetarische gerechten. Daarnaast staan er verschillende salades, brood en smeersels voor jullie klaar. Vergeet niet wat ruimte te bewaren voor een lekker fris en fruitig dessert! lees meer

Dit bbq arrangement verzorgen wij vanaf 10 personen. Bij regen kunnen jullie bij ons binnen terecht. Afhankelijk van de groepsgrootte in een of meerdere aangrenzende zalen of onze gezellige lobby. Wij berekenen hiervoor geen zaalhuur!

Dranken

Willen jullie precies weten wat je kwijt bent, dan is er de mogelijkheid te kiezen voor een drankarrangement in combinatie met het bbq arrangement. Voor 14,50 per persoon verzorgen wij gedurende 2,5 uur onbeperkt mineraalwater, vruchtensap, frisdrank, bier van de tap, alcoholvrij bier, huiswijnen, binnenlands gedistilleerd en koffie/thee. Dit arrangement is naar wens uit te breiden.

Dranken bestellen op basis van nacalculatie is natuurlijk ook mogelijk.

BBQ arrangement zomerborrelzomerborrel bedrijf locatie

Teambuilding coronaproof

Ook teambuilding is heel goed coronaproof te organiseren en dus op gepaste afstand mogelijk. Samen met onze partner GH Events hebben wij een gevarieerd aanbod aan teambuildingsactiviteiten en spellen die goed te combineren zijn met een zomerborrel of afsluitende bbq.

Mini pubquiz
Een quiz vol muziek en gezelligheid. Wie kan er het beste meezingen met Nederlandstalige klassiekers en wie kent de meeste artiesten? Ook kunnen er filmfragmenten voorbijkomen of juist volksliederen? Een pubquiz is altijd een leuke aanvulling op de zomerborrel.

Highland games
De highlandgames zijn gebaseerd op de traditionele krachtmetingen van de Schotse Hooglanden. Onderdelen zijn o.a. paalwerpen, spijkerslaan en pole hold. Welke afdeling is de sterkste?

Theoriequiz
Wie kan het beste overweg met hamer en spijker? De quizmaster stelt een vraag, waarop de deelnemers naar de bel rennen om het goede antwoord te geven. Na een juist beantwoorde vraag volgt de beloning. De deelnemer mag één keer met de hamer slaan om de spijker zover mogelijk in het houtblok te drijven. Het team dat de spijker het eerst volledig in het hout heeft geslagen, komt als winnaar uit de strijd. Ook leuk met ludieke en/of serieuze vragen betreffende jullie organisatie!

Reuze galgje
Kort maar krachtig! Het ene team bedenkt een woord en het andere team moet het woord proberen te raden. Wanneer het woord niet geraden wordt hangt de pop aan de 1.80 meter hoge galg. 

Boogschieten
Al eeuwenoud en nog altijd een succes. Boogschieten! Afstand is juist hier heel belangrijk dus dat past perfect bij een coronaproof teambuildingsprogramma. 

Overnachten

In de avond niet meer naar huis? Dan is het mogelijk om bij EIGENTIJDSERF voordelig te overnachten. 

Meer informatie zomerborrel

Natuurlijk is er veel meer mogelijk. Benieuwd naar wat wij voor jullie zomerborrel, bbq of teambuildingsdag kunnen betekenen? Neem contact op met Inge of Annette via welkom@eigentijdserf.nl of bel 013 504 13 92

offerte aanvragen

Locatie voor teambuilding en zomerborrelsarrangement

Zomerborrel en bbq-arrangement geldig juli, augustus, september 2020 op basis van beschikbaarheid.

Naar overzicht