EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
hoofd in de wolken

Met je hoofd in de wolken en je voeten stevig in de grond wordt je uitgedaagd om met behulp van de natuur te zoeken naar het juiste eindresultaat. Stap over de grens van de verschillende natuurkrachten en ervaar wat het voor jouw kan betekenen.

ons verhaal

Ons verhaal is er een van maatschappelijke betrokkenheid. Ontstaan vanuit vakantiehuizen voor de Joannes Bosco Stichting en nu een bijzondere locatie met ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor u én de ontwikkeling van jongeren in Brabant, want opbrengsten uit de exploitatie komen ten goede aan ideële doelen.

waar gaan wij voor

Een verblijf in de kracht van de natuur haalt je eigen kracht naar boven. We willen bij EIGENTIJDSERF ruimte creëren voor het behalen van doelstellingen, maar wel met de juiste balans in werktijd én eigentijd. 

Dit alles vanuit ons persoonlijke streven; van betekenis zijn. Voor onze gasten en onze omgeving. Door middel van de 5 MVO idealen besteden we hier zoveel mogelijk aandacht aan binnen de eigen bedrijfsvoering.

ons team, onze kracht

Geen duidelijker voorbeeld van teambuilding in de natuur dan het bijenvolk. In een bijenkolonie heeft elke groep zijn eigen taak. Er zijn verkenners, voedselverzamelaars en nestonderhouders. Samen zorgen ze voor een perfect verloop van de dag.

vacatures

Wil jij werken in een natuurlijke omgeving? Kijk dan snel even naar onze vacatures!

bekijk vacatures