EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Bereikbaarheid

Wij volgen de maatregelen van de overheid op en ontvangen geen gasten t/m 1 juni. Natuurlijk staan wij iedereen wel graag te woord.

Om onze medewerkers te beschermen werken wij op de afdeling reserveringen momenteel met een minimale bezetting. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar en proberen alle vragen zo snel als mogelijk is te beantwoorden. Wij vragen hiervoor begrip.

Voor dringende vragen staan wij iedereen graag telefonisch te woord via 013 504 13 92. Overige vragen mogen per mail worden toegestuurd via welkom@eigentijdserf.nl

Pas goed op jezelf, elkaar en wij hopen iedereen op niet al te lange termijn weer te mogen verwelkomen. 

Vriendelijke groet,

Namens heel team EIGENTIJDSERF

 

Service module

Vraag hier eenvoudig en snel een offerte aan. 

Wens je hierbij meer hulp, dan kun je via onderstaande knop gebruikmaken van de service module. In de module helpen wij je stap voor stap door een offerte aanvraag met daarin alle elementen die belangrijk kunnen zijn voor een bijeenkomst. 

Natuurlijk kun je ook altijd direct met ons contact opnemen via welkom@eigentijdserf.nl of 013 504 13 92.

Gebruik de service module

Offerte aanvragen

Basisgegevens voor de offerte aanvraag


Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bekijk hier de algemene voorwaarden.
Bedankt Bedankt voor de interesse in EIGENTIJDSERF. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met op om de aanvraag te beantwoorden. Vriendelijke groet, Annette, Inge en Han  

Verblijf in de kracht van de natuur

Met je hoofd in de wolken en je voeten stevig op de grond wordt je hier uitgedaagd om met behulp van de natuur te zoeken naar het juiste eind resultaat.

Maak gebruik van de dynamische bostuin of stap over de grens van de verschillende natuurkrachten. We bieden een ervaring die de kracht en de wijsheid van de natuur laat zien, een beleving die bijdraagt aan vindingrijke oplossingen maar wel met de juiste balans tussen werktijd en eigentijd. Ervaar het zelf!