EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
IAM-HOME
'Een mooie locatie, gelegen in een natuurlijke omgeving waar je weer tot rust kan komen. Lekker eten, vriendelijk personeel absolute een aanrader. TOP!'

originele vergaderlocaties

Op zoek naar een locatie om origineel te vergaderen? EIGENTIJDSERF haalt de natuur dichterbij, ook wanneer je binnen zit. Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven in het groene hart van Brabant.

rust, ruimte en mogelijkheden

Deze originele vergaderlocatie heeft in totaal 11 zalen met een variërende capaciteit voor groepen van 2 tot 140 personen. Wil je echt iets origineels? Kies dan voor een vergadering in de Spotter. De Spotter is een verborgen vergaderlocatie aan de waterkant. Hier vind je alles voor een succesvolle vergadering maar dan in een originele setting. 

Even weg uit de vergaderlocatie? Dan zijn er in de omgeving diverse mogelijkheden voor een actieve of originele break. Struin over de heide, doe inspiratie op in de Hang-out of kies voor een workshop communiceren via schapen drijven. Liever culinair afgeleid? Kies dan voor de leuke BBQ workshop of een gezonde borrelplank als break.

ontdek meer

anders dan anders 

Wat vergaderen op deze vergaderlocatie extra origineel maakt? Ons verhaal is er een van maatschappelijke betrokkenheid. Ontstaan vanuit vakantiehuizen voor jongeren en nu een vergaderlocatie met ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor jullie én de ontwikkeling van jongeren in Brabant, want opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stiching. lees meer over ons MVO karakter