EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Groeikracht

Groeikracht hebben we nodig voor onze ontwikkeling, individueel of binnen een organisatie. Een verbetering staat nooit op zichzelf, maar hangt altijd af van de omgeving. Verbeteren, resultaten vasthouden en verspreiden is maatwerk. Elke omgeving en dus elke organisatie heeft andere kaders en vraagt om andere keuzes.

Verbetertrajecten leidden vaak tot mooie resultaten. Er ontstaat nieuwe kennis en deskundigheid, wijsheid om te delen. Groeikracht staat in het teken van kennis delen en kaders vormen ten behoeve van groei, persoonlijke groei of groei binnen een team.

Maak gebruik van de zitjes in de lobby voor een goede discussie, de leestafel voor een brainstormsessie of de boom vol kennis om inspiratie op te doen.

Klik op de vergaderzalen naast de plattegrond voor capaciteit informatie of download het zalenoverzicht.

 

De Kiem

Het aller kleinste begin waaruit iets groeien kan.

De Kiem is een grote en hoge zaal welke wordt omringd door natuur.

Carré
U-vorm
School
Cabaret
Theater
Kring
40 38 70 90 140 55
m2
L
B
H
 
 
142 16,1 8,8 4,8    

 

De Gaard

Geen appels met peren vergelijken​.

De Gaard is een grote zaal met veel licht. Deze zaal heeft uitzicht op onze boomgaard.

Carré
U-vorm
School
Cabaret
Theater
Kring
32 30 45 40 90 30
m2
L
B
H
 
 
79 11,2 7,0 3,3    

 

Restaurant

Eten is een rustmoment.

​Het restaurant is een lichte en frisse ruimte en biedt plaats voor 125 personen in een standaard diner opstelling. Bij grote groepen is het mogelijk gebruik te maken van het restaurant als presentatieruimte. Samen met u kijken wij dan naar een passend aanbod.

m2
L
B
H
200
15
14,2
3,3

lees meer over speciale bijeenkomsten

Tweepersoonskamers

De 14 tweepersoonskamers in Groeikracht zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden, eigen sanitaire voorzieningen, tv en gratis wifi.

Indien gewenst kunnen deze kamers speciaal worden ingericht voor gasten met een zorgvraag. Er kan dan gebruik worden gemaakt van de aangepaste sanitair voorzieningen, steungrepen en hoog-laag bedden. Naast aangepaste faciliteiten is het mogelijk deze kamers te voorzien van een draadloos alarm.

lees meer over overnachten