EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Hallmark

J. Koch

Een mooi gelegen locatie, aardig personeel, een leuke bar voor 's avonds en het organiseren van bootcamp is een mooie manier om de dag te starten. Onze vergaderruimte, de kamers en catering (met name diner) is redelijk goed en erg eenvoudig.

volgende ervaring ›

Cloetta Holland BV

Absoluut een aanrader! We hebben hier een kick off georganiseerd in de grote zaal die normaal als restaurant dient, een hele mooie zaal met veel licht en mooi ingericht. Onze complimenten ook aan Miranda en Han die in het voortraject heel goed hebben...

volgende ervaring ›

de Volksbank N.V.

B. van Gils

‘In februari 2017 waren wij voor een tweedaagse teamsessie te gast bij EIGENTIJDSERF. Van begin tot eind prima geregeld! De kamers zijn niet overdreven luxe, maar goed. De verzorging was uitstekend van koffiemoment tot diner. De...

volgende ervaring ›

Apply Groep

Jacco Gideonse

Wij zien deze locatie als een laagdrempelig, warm en vriendelijk bedrijf. Op basis van onderling vertrouwen en goede samenwerking komen wij hier al jaren met veel plezier.

volgende ervaring ›

Prysmian Netherlands BV

M. Hemmens

Ik heb alleen maar positieve berichten gehoord van de meetings van dinsdag en woensdag. Het schapen hoeden en de barbecue waren ook een groot succes. Het beoogde resultaat was het vormen van een hechter team en dat is prima gelukt. Hartelijk dank voor...

volgende ervaring ›

PepsiCo BeNeLux

J. van der Moolen

Heel gastvrij ontvangen, alles super geregeld zoals van te voren besproken en flexibel in de aanpassingen op de dag zelf. Een absolute aanrader!

volgende ervaring ›

Reinhold Grellmann

Philips Research

We were looking for a quiet location in the country where we could relax, focus on our strategy, and work together as a team. EIGENTIJDSERF was the perfect setting with excellent facilities, wonderful meals, and an overall experience that made us want...

volgende ervaring ›

Austin Healey Club

D. van Gool

Onze ervaringen overtroffen al onze verwachtingen. De accommodatie was uitstekend. Niet overdreven luxe, maar goed. De catering was absoluut uitstekend, zelden betere gehad! Bovenal moet vermeld worden dat we nog nooit zo'n behulpzame, flexibele...

volgende ervaring ›

Hartewens Coaching

Gerty Hakkens-Hoefnagels

EIGENTIJDSERF, een locatie omringd door natuur, een locatie met vele mogelijkheden en een locatie die volop in ontwikkeling is. Een ontwikkeling die mij aanspreekt. Ik ben aangenaam verrast door de creatieve ideeën waarmee ze de natuur integreren...

volgende ervaring ›

IAM-HOME

John van Nobelen

Een mooie locatie, gelegen in een natuurlijke omgeving waar je weer tot rust kan komen. Lekker eten, vriendelijk personeel absolute een aanrader. TOP!

volgende ervaring ›

Hoe heb jij je verblijf ervaren? Laat het ons weten en schrijf je eigen recensie of bekijk de recensie van onze bezoekers!

Schrijf zelf een recensie

Cloetta Holland BV

Absoluut een aanrader! We hebben hier een kick off georganiseerd in de grote zaal die normaal als restaurant dient, een hele mooie zaal met veel licht en mooi ingericht. Onze complimenten ook aan Miranda en Han die in het voortraject heel goed hebben meegedacht en perfect hebben zorggedragen voor het uitdragen van ons thema in de lunch en de breaks (dat was geen makkelijke opdracht). Het eten en drinken is erg goed, alles vers en dat proef je!

Ardo

Wij zijn begin mei samen gekomen bij EIGENTIJDSERF, in het kader van ons familiebedrijf. Het was belangrijk voor ons om een locatie te vinden waar we professioneel en toch creatief konden vergaderen, en bovendien in een ontspannen sfeer. Deze combinatie hebben we zeker gevonden bij Eigentijdserf. Iedereen is aan zijn trekken gekomen: de vergaderzalen zijn luchtig en inspirerend, de sportieven onder ons konden gaan joggen of wandelen in de groene omgeving, het eten was verzorgd en lekker en de kers op de taart is zeker de leuke bar. De kamers zijn wat klein, maar heel proper, en uiteindelijk zijn de gemeenschappelijke ruimtes zo aangenaam dat je niet veel tijd op de kamer spendeert. Ook de ontvangst en de begeleiding is hartelijk. Kortom, het was voor ons een geslaagd verblijf en we komen hier graag terug!

GGZ Breburg

Eigentijdserf is een prettige gastvrije locatie. Veel ruimtes hebben uitzicht op de bosrijke omgeving. Het personeel is klantvriendelijk en zoekt mee naar oplossingen. De maaltijden zijn goed voorzien. Vanaf de snelweg is het nog wel even rijden. Er is voldoende parkeergelegenheid. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot overnachting. Al met al een goede prijs kwaliteit verhouding.

Gemeente Valkenswaard - A. de Vries-Hellebrand

prijsverhouding-kwaliteit is uitstekend. Veel mogelijkheden om binnen en buiten te zijn. catering is van uitstekende kwaliteit. Gezellig samen zijn 's avonds kan prima. Kamers zijn eenvoudig maar schoon. Een aanrader!

Hallmark - J. Koch

Een mooi gelegen locatie, aardig personeel, een leuke bar voor 's avonds en het organiseren van bootcamp is een mooie manier om de dag te starten. Onze vergaderruimte, de kamers en catering (met name diner) is redelijk goed en erg eenvoudig.

Pius X-College

Reeds verschillende keren hebben wij tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van de vergaderruimtes van EIGENTIJDSERF in Westelbeers. Deskundige medewerkers, goede ruimtes, prima internetverbinding (glasvezel) en - niet onbelangrijk - een uitstekende catering. Iedere keer weer verlopen de bijeenkomsten op een prettige manier. Wij laten ons graag onderdompelen in hun Brabantse gastvrijheid.

de Volksbank N.V. - B. van Gils

‘In februari 2017 waren wij voor een tweedaagse teamsessie te gast bij EIGENTIJDSERF. Van begin tot eind prima geregeld! De kamers zijn niet overdreven luxe, maar goed. De verzorging was uitstekend van koffiemoment tot diner. De gastvrijheid en ook de flexibiliteit bij de late wijzigingen in het programma ter plaatse werden zeer gewaardeerd! Dit alles heeft bijgedragen tot een succesvolle teamsessie op deze bijzondere locatie. Zeker voor herhaling vatbaar!’

Hogeschool Utrecht - M. Willmes

Dank voor jullie gastvrijheid de afgelopen dagen! We hebben genoten van de omgeving, faciliteiten en al het lekkers. Niets was te goek en we kregen alle ruimte. Dank daarvoor.

GH Events - Geert Hendriks

Samenwerken met EIGENTIJDSERF is een plezier op zich. De telefonische contacten verlopen altijd heel prettig en ook als we een opdracht komen uitvoeren wordt er altijd fijn mee gedacht. Prachtige locatie en omgeving om activiteiten te ontplooien en uit te voeren. Plaats van rust en ontspanning, kortom, top locatie!

 

INOS

Fijne locatie, verscholen in het groen, waar de warme gastvrijheid en oog voor de gasten hoog in het vaandel staan. Genieten, waar de natuur steeds meer van buiten naar binnen wordt gebracht.

In Charge Now - Ilona van Hout

De gastvrijheid van het voltallig personeel en de hoge mate van meedenken met mij als klant, maakt EIGENTIJDSERF een parel in de Brabantse Kempen. Eentje die door veel meer mensen ontdekt mag worden!

Prysmian Netherlands BV - Marjon Hemmens

Ik heb alleen maar positieve berichten gehoord van de meetings van dinsdag en woensdag. Het schapen hoeden en de barbecue waren ook een groot succes. Het beoogde resultaat was het vormen van een hechter team en dat is prima gelukt. Hartelijk dank voor de goede zorgen! Als we weer eens iets te organiseren hebben, dan weten we jullie te vinden. 

reviews op vergaderlocaties