EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Het is een zeer mooi gelegen locatie met een zeer gastvrij, vriendelijk en behulpzaam team!
- Nationale Vereniging de Zonnebloem

Seniorenvakantie

Indien u niet meer in de gelegenheid bent om veelvuldig te reizen, begrijpen wij des te beter dat áls u dan op reis bent het ook helemaal naar uw wens moet zijn! Het gastvrije team van EIGENTIJDSERF staat tijdens uw gehele verblijf voor u klaar om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

comfort en gemak 

Alle zalen en hotelkamers zijn gelijkvloers. Daarnaast zijn een aantal kamers speciaal ingericht voor hulpbehoevende gasten. 14 tweepersoons hotelkamers hebben aangepaste badkamers, welke voorzien zijn van een verhoogd toilet en speciale beugels bij het toilet en in de douche. Verder zijn de douches uitgevoerd met een thermostaatkraan. De kamers zijn voorzien van hoog-laag bedden, daarnaast kan iedere kamer voorzien worden van een draadloos alarm. 

groepsreizen 

Wij ontvangen in de rustige weken vaak groepen senioren of hulpbehoevende reizigers die met een georganiseerde reis Westelbeers bezoeken. Wij denken graag mee over de invulling van de vakantieweken op basis van het beschikbare vrijetijdsaanbod in de regio.

Geniet tijdens uw verblijf van de omliggende natuur, de bossen, de heide en onze eigen bostuin met vijver. Onze chefkok Gert-Jan maakt met veel plezier elke dag heerlijke Bourgondische maaltijden voor u klaar en onze gastvrouwen Miranda en Annette geven u telkens weer een warm Brabants welkom.

Graag tot ziens: de koffie staat voor u klaar!