EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Hallmark
'Een mooi gelegen locatie, aardig personeel, een leuke bar voor 's avonds en het organiseren van bootcamp is een mooie manier om de dag te starten. Onze vergaderruimte, de kamers en catering (met name diner) is redelijk goed en erg...

trainingslocatie in Brabant

Centraal gelegen tussen Tilburg en Eindhoven vind je EIGENTIJDSERF als ideale trainingslocatie midden in het groene hart van Brabant.

de ideale trainingslocatie

Zoek je een trainingslocatie waar je met de privacy de gewenst is kunt verblijven? Met voldoende slaapkamers? Aparte ruimtes voor de training, lunch en diner? Ben je altijd op zoek naar trainingslocaties waar jullie je thuis voelen? Waar je buiten alle ruimte hebt voor teambuilding of actieve breaks?

Dan is EIGENTIJDSERF misschien wel voortaan jullie ideale trainingslocatie in Brabant. Met 3 verschillende vleugels met eigen faciliteiten is het hier effectief samenkomen. Dit alles uiteraard verzorgd met de welbekende Brabantse gastvrijheid.

 

10 vergaderzalen |  2 tot 140 personen | unieke buitenlocaties | gratis parkeren 

Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven.      

 

rust, ruimte en mogelijkheden

Wil je snel weten of deze trainingslocatie nog beschikbaar is voor jullie vergadering? Neem dan direct met ons contact op of maak gebruik van het uitgebreide aanvraag formulier voor een complete offerte.