EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
rust, ruimte + mogelijkheden

✓ Natuur
✓ 7 hectare bostuin
✓ Binnen ruimte
✓ BBQ of diner
✓ Overnachten
✓ Sfeervolle bar

Een bruiloft in het bos lijkt jullie het toppunt van romantiek? Overweeg dan je bruiloft te vieren bij EIGENTIJDSERF. Houden jullie veel van de natuur? Zijn jullie echte buitenmensen? Dan hebben jullie vast en zeker al vaak ervaren hoe inspirerend de natuur is. Waar kun je elkaar beter het ja-woord geven dan in onze achtertuin? Op de achtergrond zingen de vogels, jullie ruiken de naaldbomen en het uitzicht op de vijver en de tuin is overweldigend. Interesse in deze locatie? Neem contact met ons op en we bespreken jullie wensen. Bij ons is bijna alles mogelijk. Zeker ook voor een onvergetelijke bruiloft in het bos.

Trouwlocatie in het bos

Trouwen in het bos is een geweldige ervaring. Dat verzekeren we je. Wil je een van onze arrangementen boeken? Bezorgen jullie jezelf en jullie gasten een onvergetelijke dag? Ook overnachten is bij ons op locatie mogelijk. Waar maak je mooiere trouwfoto’s dan midden in de natuur? Heb je belangstelling voor onze locatie? Graag bespreken we deze grote dag samen met jullie. Natuurlijk denken we op een professionele wijze met jullie mee. Midden in de natuur van Brabant is alle ruimte voor jullie bruiloft. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. We hebben verschillende zalen voor jullie beschikbaar. Uiteraard mag je gratis gebruikmaken van internet.

Rust, ruimte en veel mogelijkheden voor bruiloft in het bos

Een trouwlocatie in het bos lijkt jullie fantastisch? Wat denk je ervan om samen met de gasten het Belevingspad te nemen? Kiezen jullie voor een bourgondische bbq? Willen jullie borrelhapjes op de receptie? Tegenwoordig willen we op een bruiloft iets beleven. Het is niet meer de hele avond zitten, staan en praten. Wat denk je van bubbel voetbal? Gegarandeerd plezier voor zowel jong als oud. Bij ons is hiervoor alle ruimte. Of lijkt een zeskamp jou wel leuk voor de bruiloft? Boogschieten is meer wat bij jullie past? Geef jullie specifieke wensen zeker aan en we gaan kijken wat we voor jullie kunnen organiseren.