EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Reinhold Grellmann
'We were looking for a quiet location in the country where we could relax, focus on our strategy, and work together as a team. EIGENTIJDSERF was the perfect setting with excellent facilities, wonderful meals, and an overall experience that made us...

unieke vergaderlocaties

Op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen? EIGENTIJDSERF haalt de natuur dichterbij, ook wanneer je binnen zit. Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven in het groene hart van Brabant.

rust, ruimte + mogelijkheden

Deze unieke vergaderlocatie heeft in totaal 11 zalen met een variërende capaciteit voor groepen van 2 tot 140 personen. Wil je echt iets unieks? Kies dan voor een vergadering in de Spotter. De Spotter is een verborgen vergaderlocatie aan de waterkant. Hier vind je alles voor een succesvolle vergadering maar dan in een unieke setting. 

Even weg uit de zaal? Dan zijn er in de omgeving diverse mogelijkheden voor een actieve of ontspannende break. Struin over de heide, doe inspiratie op vanuit de Hang-out of kies voor een educatieve workshop. Liever culinair afgeleid? Kies dan voor de leuke BBQ workshop of een gezonde borrelplank als break.

ontdek meer

uniek + betrokken

Wat vergaderen op deze vergaderlocatie extra uniek maakt? Ons verhaal is er een van maatschappelijke betrokkenheid. Ontstaan vanuit vakantiehuizen voor jongeren en nu een vergaderlocatie met ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor jullie én de ontwikkeling van jongeren in Brabant, want opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stiching. lees meer over ons MVO karakter