EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
Gasten aan het woord
Advise Groep - "Wij waren met ons bedrijf op zoek naar een plaats waar we zowel ons congres, met 18 parallelle presentaties/workshops als ons team event op de volgende dag konden organiseren. EIGENTIJDSERF leek ons hiervoor een geschikte...

Vergaderen in de natuur

Vergaderen in de natuur is bijzonder effectief. Hier op EIGENTIJDSERF word je omringd door een bostuin van 7 hectare en is het bijzonder aangenaam vergaderen, trainen of brainstormen. Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven voor jullie bijeenkomst in de natuur.

In de bostuin liggen verschillende natuur vergaderlocaties maar ook binnen ervaar je het verfrissende groen. Kies voor een bijeenkomst in de Spotter, doe nieuwe ideeën op vanuit de Hangout of blijf binnen in vergaderzaal de Gaard. Wij vertellen graag meer over natuur vergaderen op EIGENTIJDSERF. 

offerte aanvragen

✔  12 vergaderzalen      ✔  overnachten       ✔  buitenlocaties      ✔  bostuin

Ontdek meer over EIGENTIJDSERF als natuur vergaderlocatie in Brabant.  ⇣ 

Jullie vergaderlocatie in de natuur

Op EIGENTIJDSERF hoeft niets en kan in principe alles. Kies voor een basis vergaderarrangement of ga voor de complete EIGENTIJDSERF beleving. Voel je vrij om een verblijf samen te stellen met die elementen die voor jullie vergadering in de natuur een bijdrage leveren. Heb je hierbij meer hulp nodig, dan staan wij voor je klaar. Wil je snel weten of onze vergaderlocaties beschikbaar zijn? Neem dan direct contact op met Annette of Inge via 013 504 13 92 .

de Spotter   tarieven   overnachten    teambuilding

 Opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. Zo dragen jullie met vergadering op onze locatie direct bij aan MVO. lees meer

Ontdek het binnen + ervaar het buiten

In de natuur valt ontzettend veel te beleven. Wil je even weg uit de vergaderzaal? Dan zijn er in de bostuin veel mogelijkheden voor een actieve of ontspannende break. Loop het belevingspad op blote voeten, klim in een boomhut, start jullie dag met bootcamp of kies voor een workshop schapendrijven ten behoeven van communicatie in het team. Liever een culinaire pauze? Kies dan voor de leuke BBQ workshop, een moestuin-momentje of een gezonde borrelplank als break.