EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
rust, ruimte + mogelijkheden

✓ omringd door natuur
✓ 11 vergaderzalen
✓ 2 tot 140 personen 
✓ 70 slaapkamers
✓ teambuilding
✓ streekgerechten
✓ gratis parkeren

 

Vergaderlocatie water is wat je zoekt?

Lijkt het je heerlijk om een vergaderlocatie aan het water te reserveren? Je bent dan bij EIGENTIJDSERF precies aan het juiste adres. Bij ons ervaar je de kracht en de inspiratie van de natuur. Wil je graag een locatie bij het water, dan adviseren we je de Spotter. Dan kun je echt vergaderen aan de waterkant. De vergadering is af te wisselen met een wandeling door onze dynamische bostuin.

Aan het water een vergaderlocatie

Onze vergaderlocatie water noemen we ook wel ons verborgen verblijf. Deze vergaderlocatie is absoluut uniek. Midden in de natuur. Inspirerend en rustgevend. Dit zorg vaak voor goede inzichten en slimme oplossingen. Dat is nog eens effectief vergaderen. Terwijl de agendapunten op tafel liggen, dwalen jullie ogen naar buiten. Jullie ontdekken de vogels aan de waterkant. Lopen jullie voor een korte break naar buiten, dan snuif je de geur van de naaldbossen op. Deze locatie zet absoluut aan tot creativiteit en snelle oplossingen. Soms vraag je jezelf af of je wel echt aan het vergaderen bent. Even helemaal weg. En toch samen de agendapunten bespreken en tot goede resultaten komen. Uiteraard heb je bij ons de beschikking over alle nodige faciliteiten. We zullen je gastvrij onthalen en ervoor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt.

vergaderruimtes   tarieven   overnachten   teambuilding

Een vergaderlocatie aan het water

Kies je voor vergaderen in een unieke setting? Wil je aan het water een vergaderlocatie? Neem dan zeker contact met ons op. Ben je benieuwd naar de tarieven? Kijk snel op onze website. We kunnen ook altijd een op maat gesneden offerte voor je maken. Er zijn diverse arrangementen te boeken. Ook overnachten is bij ons mogelijk. Ben je bang dat je in de middle of nowhere helemaal niet bereikbaar bent? Wees niet bang, want uiteraard is onze locatie voorzien van een goede wifi verbinding. Wil je daadwerkelijk vergaderen in de Spotter, dan kan dat met maximaal 20 personen. De wanden van dit verblijf zijn allemaal te openen. Op die manier hebben jullie het beste uitzicht op de omgeving.