EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
rust, ruimte + mogelijkheden

✓ omringd door natuur
✓ 11 vergaderzalen
✓ 2 tot 140 personen 
✓ 70 slaapkamers
✓ teambuilding
✓ streekgerechten
✓ gratis parkeren

 

Vergaderruimte regio Breda

Ben je op zoek naar vergaderruimtes in regio Breda? Bekijk dan ook even de mogelijkheden van EIGENTIJDSERF in Westelbeers. Vergaderen doe je hier omringd door natuur. Maak gebruik van onze unieke buitenlocaties of kies een vergaderruimte binnen. Wandel tijdens een pauze door onze bostuin, plan een activiteit voor teambuilding op het grote veld of ontspan s'avonds met een drankje in de sfeervol ingerichte bar.

Vergaderruimtes in het groen

Heb je de vergaderruimte een hele dag nodig? Lijkt het jullie niet prettig om aan het einde van een lange vergaderdag naar huis terug te rijden? Profiteer dan van de mogelijkheid om bij ons te overnachten. Dat betekent ontspannen en genieten. Willen jullie ’s avonds nog een barbecue? De volgende ochtend beginnen we uiteraard met een gezond en heerlijk ontbijt. Wellicht hebben jullie die dag zelfs nog tijd over om te genieten van onze schitterende omgeving. Onze kamers zijn vrij basic zodat er geen stoorzenders aanwezig zijn. Benieuwd naar de tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wil je meer informatie over EIGENTIJDSERF? Vul het contactformulier op onze website in en we laten zo spoedig mogelijk van ons horen.

11 vergaderruimtes  |  70 slaapkamers  |  2 tot 140 personen  |  buitenlocaties 

Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven.    

Vergaderruimtes Breda; welke zaal heeft jullie voorkeur?

Welke vergaderruimte Breda gaat het voor jullie worden? Hebben jullie de verschillende opties al bekeken op onze website? Het is overigens ook mogelijk om onze locaties van te voren een keer te bekijken en pas dan een keuze te maken. Welke zalen hebben we zoal te huur? Graag noemen we dan bijvoorbeeld de vergaderzaal de Overkant. Je kunt hier vergaderen met maximaal 40 personen. Het is helemaal aan jullie of je binnen of buiten vergadert. Als het mooi weer is kun je ook altijd de tuindeuren openzetten en genieten van de geuren en geluiden van buiten. Of maak gebruik van het aangrenzende terras. Je zit daar beschut in de buitenlobby. Kijk zeker even op onze site voor de andere opties.