EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Prysmian Netherlands BV
'Ik heb alleen maar positieve berichten gehoord van de meetings van dinsdag en woensdag. Het schapen hoeden en de barbecue waren ook een groot succes. Het beoogde resultaat was het vormen van een hechter team en dat is prima gelukt. Hartelijk dank...

inspirerende vergaderruimte

Op zoek naar inspirerende vergaderruimtes in Brabant? EIGENTIJDSERF haalt de natuur dichterbij, ook wanneer je binnen zit. 

De vergaderruimtes bieden plaats voor groepen van 2 tot 140 personen. Door de weidse opzet van de vergaderlocatie ontstaat de ruimte en privacy die gewenst is. Iedere vergaderruimte geeft prachtig uitzicht op de omliggende bostuin. Even weg uit de vergaderruimte? Dan zijn er in de omgeving diverse mogelijkheden voor een actieve of ontspannende break. Struin over de heide, doe inspiratie op in een boomhut of kies een workshop schapen drijven. 

Om het gemakkelijk te maken werken we met basisarrangementen, inclusief vergaderruimte die past bij jullie groepsgrootte. Zit de ideale samenstelling er niet tussen, dan maken we graag een aanbod op maat. 

11 vergaderruimtes  |  buitenruimtes  |  70 slaapkamers  |  gratis parkeren

Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven.      

vergaderzalen  tarieven  teambuilding  smaakvolle breaks 

vergaderruimte met karakter

Ons verhaal is er een van maatschappelijke betrokkenheid. Ontstaan vanuit vakantiehuizen voor jongeren en nu vergaderruimtes met ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor jullie én de ontwikkeling van jongeren in Brabant, want opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stiching. lees meer