EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Cloetta Holland BV
'Absoluut een aanrader! We hebben hier een kick off georganiseerd in de grote zaal die normaal als restaurant dient, een hele mooie zaal met veel licht en mooi ingericht. Onze complimenten ook aan Miranda en Han die in het voortraject heel goed...

inspirerende vergaderruimte

Op zoek naar inspirerende vergaderruimtes in Brabant? EIGENTIJDSERF haalt de natuur dichterbij, ook wanneer je binnen zit. 

De vergaderruimtes bieden plaats voor groepen van 2 tot 140 personen. Door de weidse opzet van de vergaderlocatie ontstaat de ruimte en privacy die gewenst is. Iedere vergaderruimte geeft prachtig uitzicht op de omliggende bostuin. Even weg uit de vergaderruimte? Dan zijn er in de omgeving diverse mogelijkheden voor een actieve of ontspannende break. Struin over de heide, doe inspiratie op in een boomhut of kies een workshop schapen drijven. 

Om het gemakkelijk te maken werken we met basisarrangementen, inclusief vergaderruimte die past bij jullie groepsgrootte. Zit de ideale samenstelling er niet tussen, dan maken we graag een aanbod op maat. 

11 vergaderruimtes  |  buitenruimtes  |  70 slaapkamers  |  gratis parkeren

Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven.      

vergaderzalen  tarieven  teambuilding  smaakvolle breaks 

vergaderruimte met karakter

Ons verhaal is er een van maatschappelijke betrokkenheid. Ontstaan vanuit vakantiehuizen voor jongeren en nu vergaderruimtes met ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor jullie én de ontwikkeling van jongeren in Brabant, want opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stiching. lees meer