EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Reinhold Grellmann
'We were looking for a quiet location in the country where we could relax, focus on our strategy, and work together as a team. EIGENTIJDSERF was the perfect setting with excellent facilities, wonderful meals, and an overall experience that made us...

inspirerende vergaderzalen 

EIGENTIJDSERF haalt de natuur dichterbij, ook wanneer je binnen zit. Hier in het groene hart van Brabant vind je vergaderzalen omringd door natuur.

De in totaal 11 vergaderzalen bieden ruimte voor groepen van 2 tot 140 personen en creëren de ruimte privacy die gewenst is. Iedere vergaderzaal geeft prachtig uitzicht op de omliggende bossen en laat de natuur dichterbij te ervaren. Om het gemakkelijk te maken werken we op basis van vergaderarrangementen, voor iedere bijeenkomst hebben we een passend arrangement inclusief vergaderzaal. Zit de ideale samenstelling er niet tussen, dan maken we graag een aanbod op maat. 

Even weg uit de vergaderzaal? Dan zijn er in de omgeving diverse mogelijkheden voor een actieve of ontspannende break. Struinen over de heide, inspiratie opdoen in een boomhut of het drijven van schapen om iemand in zijn eigen 'communicatiespiegel' te laten kijken. 

11 vergaderzalen | 70 slaapkamers | vergaderarrangementen | unieke buitenlocaties 

Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven.      

vergaderzalen met betekenis

Ons verhaal is er een van maatschappelijke betrokkenheid. Ontstaan vanuit vakantiehuizen voor de Joannes Bosco Stiching en nu een bijzondere locatie met ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor u én de ontwikkeling van jongeren in Brabant, want opbrengsten uit de exploitatie komen ten goede aan ideële doelen. Lees meer over ons MVO karakter.