EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
Workshop zelfverdediging

Workshop zelfverdediging

Deze workshop zelfverdediging springt in op de behoefte om jezelf goed te kunnen verdedigen in het dagelijkse leven. De workshop begint met een verhaal over voor velen zeer herkenbare situaties uit de praktijk. Voor dat de deelnemers nu zelf daadwerkelijk zelf in actie komen wordt er eerst begonnen met een lichte warming-up. Vervolgens zal de instructeur verschillende situaties uitleggen in woord en daad. Hier zal steeds 1 van de deelnemers de instructeur begeleiden. Vervolgens gaan de deelnemers zelf aan de slag.

Er zal ingegaan worden op het verdedigen. Hoe houd je gespannen situaties onder controle, hoe vermijd je probleem situaties. Vaak is de tactiek van het probleem uit de weg gaan de juiste maar helaas zal er soms ook daadwerkelijk in actie gekomen moeten worden. Nu weet je dan dat door deze workshop zelfverdediging de verdediging en aanval onder controle zijn en je beter en veiliger op pad kunt.

Er zal geen gebruik gemaakt worden van hulpmiddelen zoals bokshandschoenen omdat die in de praktijk ook niet aanwezig zijn.

Naar overzicht