EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Apply Groep
'Wij zien deze locatie als een laagdrempelig, warm en vriendelijk bedrijf. Op basis van onderling vertrouwen en goede samenwerking komen wij hier al jaren met veel plezier.'

zaal huren

Wil je een zaal huren voor een vergadering, training of misschien wel een feestelijke bijeenkomst? EIGENTIJDSERF biedt verschillende zalen en haalt de natuur dichterbij, ook wanneer je binnen zit. Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven in Brabant.

Er zijn in totaal 11 zalen te huur met ruimte voor groepen van 2 tot 140 personen. Graag kijken wij samen naar de vele mogelijkheden om zo te komen tot een passend aanbod. Even weg uit de zaal? Dan zijn er in de omgeving diverse mogelijkheden voor een actieve of ontspannende break. Struinen over de heide, inspiratie opdoen in een boomhut of het drijven van schapen om iemand in zijn eigen 'communicatiespiegel' te laten kijken. 

ontdek meer

vergaderen, trainen of feesten

Weet je niet welke zaal of zalen je moet huren voor jouw type bijeenkomst? Op EIGENTIJDSERF hoeft niets en kan in principe alles. Kies voor een basis arrangement of ga voor de complete EIGENTIJDSERF beleving. Voel je vrij om samen met ons een verblijf samen te stellen met die elementen die wenselijk zijn.