EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
biomimicry thinking

Alle natuurkrachten worden zo ingericht dat ze met een eigen specifieke functie een bijdrage kunnen leveren aan de bijeenkomst als dat gewenst is.

Stap over de grens van de verschillende natuurkrachten en ervaar wat het voor jullie bijeenkomst kan betekenen.

Overlevingskracht

De omgeving van Overlevingskracht stimuleert het proces van evalueren en reflecteren. Maak gebruik van de tribunes en raak met elkaar in gesprek of neem buiten plaats in een van de zitjes. 
bekijk de zalen:
de Brug   de Overkant  het Getij  de Spotter  

Groeikracht

Elke omgeving en elke organisatie heeft andere kaders en vraagt om andere keuzes. Groeikracht staat in het teken van kennis delen en kaders vormen ten behoeve van persoonlijke groei of groei binnen een team.
bekijk de zalen:
de Kiem  de Gaard   het Restaurant
Meer zalen en natuurkrachten onder de foto's.

Communicatiekracht

Communicatiekracht staat in het teken van communiceren maar ook met elkaar in verbinding staan. Onze sfeervolle bar behoort dan ook tot dit gebied. Zo kunnen jullie na de bijeenkomst nog even informeel samenkomen en successen vieren. 
bekijk de zalen:
de Ontmoeting  de Luistervink

Innovatiekracht

Innovatiekracht ontstaat wanneer je in staat bent om het eigen werk vanuit een zekere afstand te kunnen bekijken en je dan af te vragen: kan dit ook slimmer, sneller, beter? Dit gebied is nog in ontwikkeling maar in het voorjaar kunt u hier al gebruikmaken van de Hangout. 
bekijk de zalen:
de Broedplaats  de Vonk  de Tondel  de Hangout