EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
biomimicry thinking

Alle natuurkrachten worden zo ingericht dat ze met een eigen specifieke functie een bijdrage kunnen leveren aan het verblijf als dat gewenst is.

Stap over de grens van de verschillende natuurkrachten en ervaar wat het voor jullie bijeenkomst kan betekenen.

Overlevingskracht

De omgeving van Overlevingskracht stimuleert het proces van evalueren en reflecteren. Maak gebruik van de tribunes en raak met elkaar in gesprek of neem buiten plaats in een van de zitjes. 

bekijk de zalen de Brug   de Overkant  het Getij  de Spotter

Groeikracht

Elke omgeving en elke organisatie heeft andere kaders en vraagt om andere keuzes. Groeikracht staat in het teken van kennis delen en kaders vormen ten behoeve van persoonlijke groei of groei binnen een team.

bekijk de zalen de Kiem  de Gaard   het Restaurant 

Communicatiekracht

bekijk de vergaderzalen 
Tegenwoordig communiceren we heel wat af, met onze mobieltjes, e-mail en/of face-to-face. Volgens de Van Dale betekent communiceren niet alleen ‘informatie geven’ maar ook met elkaar ‘in verbinding staan’. Niet onbelangrijk als het gaat om werken in teamverband. Dus verdiep je in elkaars communicatiestijl of creëer je eigen bijendans.

Innovatiekracht

bekijk de vergaderzalen 
De bron van innovatiekracht ligt niet in de structuren, processen of strategieën. Het is een resultaat van kennis, creativiteit en betrokkenheid richten op vernieuwing. Bereid zijn te luisteren naar elkaars ideeën, en hiervoor de tijd te nemen ondanks alle drukte. Innovatiekracht ontstaat wanneer je in staat bent om het eigen werk vanuit een zekere afstand te kunnen bekijken en je dan af te vragen: kan dit ook slimmer, sneller, beter?