EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
de Ontmoeting / de Luistervink

de Ontmoeting / de Luistervink

We ontmoeten mensen niet bij toeval. Zij kruisen ons pad met een reden.

 

De Ontmoeting en de Luistervink zijn twee naast elkaar gelegen vergaderzalen. Beide vergaderzalen hebben een capaciteit van 2 tot 40 personen.

Carré
U-vorm
School
Cabaret
Theater
Kring
22 20 24 32 40 30
m2
L
B
H
   
48 7,9 6,0 3,3    

Bekijk hier het aangepaste 1M5 zalenoverzicht. Vraag ons altijd naar de mogelijkheden.

Communicatiekracht

Stap over de grens van de verschillende natuurkrachten en ervaar wat het voor jullie bijeenkomst kan betekenen. Alle natuurkrachten worden zo ingericht dat ze met een eigen specifieke functie een bijdrage kunnen leveren aan het doel van de bijeenkomst als dat gewenst is.

Communicatiekracht staat in het teken van communiceren maar ook met elkaar in verbinding staan. Denk bijvoorbeeld aan een informeel samenkomen en successen vieren. lees meer

Vergaderarrangementen

Kies voor een basis vergaderarrangement of ga voor de complete EIGENTIJDSERF beleving. Voel je vrij om een verblijf samen te stellen met die elementen die voor jullie vergadering in de natuur een bijdrage leveren. Heb je hierbij meer hulp nodig, dan staan wij voor je klaar. vergaderarrangementen

Offerte aanvragen

Wil je meer weten over EIGENTIJDSERF als locatie voor jullie bijeenkomst. Vraag dan altijd vrijblijvend een offerte aan. Heb je voorkeur voor een specifieke zaal, dan horen wij dat graag.

offerte aanvragen

 

 

Naar overzicht