EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
de Vonk

de Vonk

Een vonk is een klein deeltje dat zo heet is dat het zichtbaar gloeit. Doordat een vonk zo klein is, koelt het ook snel af. Maak er dus gebruik van zodra de vonk zich voordoet.

 

De Vonk is een vergaderzaal met een capaciteit van 2 tot 40 personen.

Carré
U-vorm
School
Cabaret
Theater
Kring
20 18 20 28 40 27
m2
L
B
H
   
44 7,7 5,7 3,3    

Bekijk hier het aangepaste 1M5 zalenoverzicht. Vraag ons altijd naar de mogelijkheden.

Innovatiekracht 

Stap over de grens van de verschillende natuurkrachten en ervaar wat het voor jullie bijeenkomst kan betekenen. Alle natuurkrachten worden zo ingericht dat ze met een eigen specifieke functie een bijdrage kunnen leveren aan het doel van de bijeenkomst als dat gewenst is.

Innovatiekracht ontstaat wanneer je in staat bent om het eigen werk vanuit een zekere afstand te kunnen bekijken en je dan af te vragen: kan dit ook slimmer, sneller, beter? Dit gebied is nog in ontwikkeling. lees meer

Vergaderarrangementen

Kies voor een basis vergaderarrangement of ga voor de complete EIGENTIJDSERF beleving. Voel je vrij om een verblijf samen te stellen met die elementen die voor jullie vergadering in de natuur een bijdrage leveren. Heb je hierbij meer hulp nodig, dan staan wij voor je klaar. vergaderarrangementen

Offerte aanvragen

Wil je meer weten over EIGENTIJDSERF als locatie voor jullie bijeenkomst. Vraag dan altijd vrijblijvend een offerte aan. Heb je voorkeur voor een specifieke zaal, dan horen wij dat graag.

offerte aanvragen

 

 

Naar overzicht