EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
Natuurkrachten

Natuurkrachten

Stap over de grens van de verschillende natuurkrachten en ervaar wat het voor jullie bijeenkomst kan betekenen. Alle natuurkrachten worden zo ingericht dat ze met een eigen specifieke functie een bijdrage kunnen leveren aan het doel van de bijeenkomst als dat gewenst is.

Groeikracht

Groeikracht is er om te ontwikkelen, individueel of als organisatie. Een verbetering staat nooit op zichzelf, maar hangt altijd af van de omgeving. Verbeteren, resultaten vasthouden en verspreiden is maatwerk. Elke omgeving heeft andere kaders en vraagt om andere keuzes. Verbetertrajecten leidden vaak tot mooie resultaten. Er ontstaat nieuwe kennis en deskundigheid. Groeikracht staat in het teken van kennis delen en kaders vormen ten behoeve persoonlijke groei of groei binnen een team.

Maak gebruik van de zitjes in de lobby, de leestafel voor een brainstormsessie of de boom vol kennis om inspiratie op te doen.

de Kiem  de Gaard   het Restaurant

Overlevingskracht

De natuur is de ultieme overlever. Alles in de natuur dat leeft anticipeert op wat er in de omgeving gebeurt om zo al eeuwenlang te kunnen voortbestaan. De natuur kijkt naar wat er beter kan en past zich aan naar de omstandigheden. Want aanpassen is noodzakelijk om te kunnen overleven. Mensen, organisaties en teams doen eigenlijk niets anders. We evalueren wat er goed gaat, mist of net iets beter kan. We reflecteren op onze acties en die van de omgeving om te zien wat juist is. 

De omgeving van Overlevingskracht stimuleert het proces van evalueren en reflecteren. Maak gebruik van de tribunes om in gesprek te raken of neem buiten de zaal plaats op een van de zitjes.

de Brug  de Overkant  het Getij  de Spotter 

Communicatiekracht

Tegenwoordig communiceren we heel wat af, met onze mobieltjes, via e-mail en/of face-to-face. Ieder met zijn/haar eigen stijl. Een vergaande vorm van communicatie vindt men bij de honingbijen d.m.v. een 'bijendans'. Dit zijn bewegingspatronen waarmee bijen elkaar aanwijzingen geven omtrent gevonden voedselbronnen. Op deze manier kan er zo efficient mogelijk gewerkt worden. Volgens de Van Dale betekent communiceren niet alleen ‘informatie geven’ maar ook met elkaar ‘in verbinding staan’. Niet onbelangrijk als het gaat om werken in teamverband. Dus verdiep je in elkaars communicatiestijl of creëer je eigen bijendans.

de Ontmoeting  de Luistervink 

Innovatiekracht 

dit gebied is nog in ontwikkeling

De bron van innovatiekracht ligt niet in de structuren, processen of strategieën. Het is een resultaat van kennis, creativiteit en betrokkenheid richten op verbetering en vernieuwing. Bereid zijn te luisteren naar elkaars ideeën, en hiervoor de tijd te nemen ondanks alle drukte. Innovatiekracht ontstaat wanneer je in staat bent om het eigen werk vanuit een zekere afstand te kunnen bekijken en je dan af te vragen: kan dit ook slimmer, sneller, beter? 

Innovatiekracht versterkt zich wanneer het innovatiesucces bij iedereen duidelijk is: dit is wat we willen, we vragen iedereen mee te en denken en mee te doen. We zijn trots op de behaalde successen en we leren van de gemaakte fouten.

de Broedplaats  de Vonk  de Tondel   

Vergaderarrangementen

Kies voor een basis vergaderarrangement of ga voor de complete EIGENTIJDSERF beleving. Voel je vrij om een verblijf samen te stellen met die elementen die voor jullie vergadering in de natuur een bijdrage leveren. Heb je hierbij meer hulp nodig, dan staan wij voor je klaar. vergaderarrangementen

Offerte aanvragen

Wil je meer weten over EIGENTIJDSERF als locatie voor jullie bijeenkomst. Vraag dan altijd vrijblijvend een offerte aan. Heb je voorkeur voor een specifieke zaal, dan horen wij dat graag.

offerte aanvragen

 

 

Naar overzicht