EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Concertkoor Rijswijk
"Dat een groep van 60 mensen zó'n goed gevoel heeft overgehouden aan het weekend komt voor een belangrijk deel door de accommodatie. Schone kamers, relaxt personeel, uitstekend eten en heldere antwoorden op alle vragen....

groepsaccommodatie in Brabant

Organiseer jij binnenkort een verenigingsweekend in Brabant? Zoek je groepsaccommodaties voor een vakantieweek, sportvereniging, koor of muziekrepetitie? Of ben je op zoek naar een volledig verzorgde groepsaccommodatie voor de komende familiereünie? 

Ervaar de ultieme combinatie van een pure en natuurlijke omgeving, warme Brabantse gastvrijheid en een persoonlijke benadering voor een vriendelijke prijs. In deze geheel verzorgde én sfeervolle accommodatie kun je gebruikmaken van de talrijke faciliteiten en genieten van een mooie omgeving. Als groepsaccommodatie is EIGENTIJDSERF ideaal voor grote en kleine gezelschappen. De verschillende ruimtes maken het mogelijk de privacy en intimiteit te bieden die gewenst is. 

70 een- en tweepersoonskamers  |  maaltijden  |  gratis parkeren  |  bostuin

Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven.      

zingeving    koren   muziek   senioren  fietsen

ontdek Brabant

EIGENTIJDSERF ligt in het natuurgebied ‘Het dal van de Groote Beerze’ in de Brabantse Kempen. Hier, in de achtertuin van Tilburg en Eindhoven, vindt men diverse heidegebieden, beekdalen en bossen.

Deze natuurlijke omgeving biedt tal van mogelijkheden voor gezellige dagtochten. Een bezoek aan de klompenmakerij, een dag op safari in Dierenpark De Beekse Bergen of bezoek Educatieve Viskwekerij de Stroom. ontdek meer in de omgeving