EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
Hogeschool Utrecht
"Dank voor jullie gastvrijheid de afgelopen dagen! We hebben genoten van de omgeving, faciliteiten en al het lekkers. Niets was te gek en we kregen alle ruimte. Dank daarvoor."

Groepsaccommodatie in Brabant

Organiseer jij binnenkort een verenigingsweekend in Brabant? Zoek je groepsaccommodaties voor een vakantieweek, sportvereniging, koor of muziekrepetitie? Of ben je op zoek naar een volledig verzorgde groepsaccommodatie voor de komende familiereünie? 

✔ 70 slaapkamers     ✔ 7 hectare bostuin    ✔ 12 ruimtes      ✔ sfeervolle bar

Ervaar de ultieme combinatie van een pure en natuurlijke omgeving, warme Brabantse gastvrijheid en een persoonlijke benadering voor een vriendelijke prijs. In deze geheel verzorgde én sfeervolle accommodatie kun je gebruikmaken van de talrijke faciliteiten en genieten van een mooie omgeving. Als groepsaccommodatie is EIGENTIJDSERF ideaal voor grote en kleine gezelschappen. De verschillende ruimtes maken het mogelijk de privacy en intimiteit te bieden die gewenst is. offerte aanvragen

Voorstel op maat

Door de talloze mogelijkheden van EIGENTIJDSERF is er altijd wel een arrangement samen te stellen dat aansluit op jullie programma. Daarnaast kun je extra’s reserveren om een voorstel op maat samen te stellen. Van sportieve activiteiten buiten tot borrelen in de bossen. Wij denken graag met jullie mee om er een verrassende groepsaccommodatie van te maken.

Ontdek meer over EIGENTIJDSERF als groepsaccommodatie  ⇣ 

Verzorgde groepsaccommodatie

Overnachten is mogelijk met ruim 100 personen in 70 een- twee- en meerpersoons-slaapkamers. In totaal zijn er 12 ruimtes voor activiteiten of repetities en zijn er onder andere een sfeervolle bar, lobby en restaurant. Groepsaccommodaties met zoveel ruimte en compleet verzorgde catering zijn zeldzaam in Brabant. Wacht dus niet met informatie aanvragen.

zingeving    koren   senioren   fietsen 

Ontdek verrassend Brabant

EIGENTIJDSERF ligt in het natuurgebied ‘Het dal van de Groote Beerze’ in de Brabantse Kempen. Hier, in de achtertuin van Tilburg en Eindhoven, vind je heidegebieden, beekdalen en bossen.

Deze natuurlijke omgeving biedt tal van mogelijkheden voor gezellige dagtochten. Breng een bezoek aan Educatieve Viskwekerij de Stroom, ga een dag op safari in De Beekse Bergen of wandel in 1,5 uur naar de bijzondere uitkijktoren de Flaes op Landgoed de Utrecht. meer in de omgeving