EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken
Hogeschool Utrecht
"Dank voor jullie gastvrijheid de afgelopen dagen! We hebben genoten van de omgeving, faciliteiten en al het lekkers. Niets was te gek en we kregen alle ruimte. Dank daarvoor."

groepsaccommodatie in Brabant

Organiseer jij binnenkort een verenigingsweekend in Brabant? Zoek je groepsaccommodaties voor een vakantieweek, sportvereniging, koor of muziekrepetitie? Of ben je op zoek naar een volledig verzorgde groepsaccommodatie voor de komende familiereünie? 

Ervaar de ultieme combinatie van een pure en natuurlijke omgeving, warme Brabantse gastvrijheid en een persoonlijke benadering voor een vriendelijke prijs. In deze geheel verzorgde én sfeervolle accommodatie kun je gebruikmaken van de talrijke faciliteiten en genieten van een mooie omgeving. Als groepsaccommodatie is EIGENTIJDSERF ideaal voor grote en kleine gezelschappen. De verschillende ruimtes maken het mogelijk de privacy en intimiteit te bieden die gewenst is. 

70 een- en tweepersoonskamers  |  maaltijden  |  gratis parkeren  |  bostuin

Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven.      

Ontdek verrassend Brabant

EIGENTIJDSERF ligt in het natuurgebied ‘Het dal van de Groote Beerze’ in de Brabantse Kempen. Hier, in de achtertuin van Tilburg en Eindhoven, vindt men diverse heidegebieden, beekdalen en bossen.

Deze natuurlijke omgeving biedt tal van mogelijkheden voor gezellige dagtochten. Breng een bezoek aan Educatieve Viskwekerij de Stroom, ga een dag op safari in De Beekse Bergen of wandel in 1,5 uur naar de bijzondere uitkijktoren de Flaes op Landgoed de Utrecht. ontdek meer in de omgeving