EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Overnachten

ontwaak met het kraaien van de haan

Start de dag met een kop koffie in de ochtendzon, een vroege wandeling over de heide of schuif direct aan voor het streekproducten ontbijtbuffet. EIGENTIJDSERF heeft in totaal 70 kamers; ideaal voor een meerdaags verblijf of een overnachting voorafgaand aan een bijeenkomst. 

Less = more

Na een intensieve dag wil je niets liever dan een ontspannen nacht. De kamers zijn daarom ingericht op eigentijd waarbij de nadruk ligt op less is more. De aandacht gaat voornamelijk uit naar een goede nachtrust wat ervoor zorgt dat energie wordt teruggebracht op plaatsen waar dit ontbreekt. Dus geen tv of prikkels maar wel een goed bed en uitzicht op de natuur.

Zomerarrangement

Tot en met 31 augustus hebben wij een speciaal zomerarrangement v.a. € 74,50 per persoon voor een hotelverblijf in de Brabantse Kempen. Ideale locatie voor een wandel of fietsvakantie. lees meer

Slaapkamers

De natuurlijke omgeving en frisse boslucht zorgen voor een ontspannen gevoel en een heerlijke nachtrust.

  • 36 eenpersoons kamers
    met eigen douche, toilet en wastafel.
  • 27 tweepersoons kamers
    met eigen douche, toilet en wastafel.
  • 6 meerpersoons kamers
    met wastafel op de kamer en douche en toilet centraal op de gang.

Ervaar ook

Streekproducten ontbijt

In de ochtend staat er een ontbijtbuffet met diverse producten uit de streek voor jullie klaar. Er is keus uit diverse broodsoorten van de lokale bakker, harde broodjes, koffiebroodjes en mini croissants maar ook uit yoghurt met creusli en verse fruit. Daarnaast is er meer dan genoeg keus in beleg, sappen en warme dranken.