EIGENTIJDSERF
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Overnachten

"ontwaak met het kraaien van de haan en start de dag met een kop koffie in de ochtendzon"

Een kop koffie in de ochtendzon, een vroege wandeling over de heide of direct aanschuiven bij het ontbijt behoren tot de vele mogelijkheden.

EIGENTIJDSERF heeft in totaal 70 kamers; ideaal voor een meerdaags verblijf of een overnachting voorafgaand aan een dag bijeenkomst. De natuurlijke omgeving en frisse boslucht zorgen voor een ontspannen gevoel en een heerlijke nachtrust. 

streekproducten ontbijt

In de ochtend staat er een ontbijtbuffet met diverse producten uit de streek voor u klaar. Er is keus uit diverse broodsoorten van de lokale bakker, harde broodjes, koffiebroodjes en minicroissants. Daarnaast serveren wij onder andere beschuit, crackers, yoghurt, creusli, cornflakes, verse fruitsalade, gekookt of roerei, diverse soorten vruchtenjam en zoet broodbeleg, diverse kaassoorten, vleeswaren, melk, karnemelk, jus d’orange, multivitaminendrank, koffie en thee. 

Ervaar ook

less = more

Na een intensieve dag wil je niets liever dan een ontspannen nachtrust. De kamers zijn daarom ingericht op eigentijd waarbij de nadruk ligt op less is more. De aandacht gaat voornamelijk uit naar een goede nachtrust wat ervoor zorgt dat energie wordt teruggebracht op plaatsen waar dit ontbreekt. Op deze manier wordt er harmonie gecreëerd en zul je je uiteindelijk meer in balans voelen.