EIGENTIJDSERF
Draai de telefoon om de website te bekijken
MVO idealen

 

We zijn van betekenis
We wensen dat alles klopt
We koesteren de natuur
We groeien samen
We werken met plezier
 

Een stapje verder

EIGENTIJDSERF maakt samen met Landgoed Huize Bergen onderdeel uit van Joannes Hospitality, een sociale onderneming met een maatschappelijke missie.

Onze inspanningen op het gebied van duurzaam ondernemen zijn door duurzaamheidskeurmerk Green Key beloond met niveau goud. Maar we gaan nog een stapje verder. We hechten er grote waarde aan dat alles klopt: gezond ondernemerschap, sociaal werkgeverschap, geven aan onze naasten en de natuur en investeren in het werken en leven met een lach.

Al onze gezamenlijke idealen zijn terug te brengen naar de kern van wat we zo graag doen; de ideale omgeving creëren om samen te groeien. Maak kennis met al onze 5 MVO idealen.

Wij zijn van betekenis

Opbrengsten uit de exploitatie van beide locatie komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De stichting kiest bewust voor projecten in Brabant die gericht zijn op de ontwikkeling van jongeren in een minder gemakkelijke situatie.

Met uw hulp kunnen wij de komende periode via de Joannes Bosco Stichting o.a. de volgende projecten steunen:

We laten u ook graag kennis maken met hun verhaal, zonder uw hulp was het immers niet gelukt deze doelen te blijven steunen. In het nieuwsoverzicht delen wij regelmatig een update over de projecten.

Joannes Bosco Stichting